Aan de slag

Jij hebt de regie over jouw pad. Jij maakt de keuzes die jij wilt maken. En KLIMMR kan je daarbij helpen. We willen samen met jou, jouw pad richting geven. Je helpen in jouw ontdekkingstocht naar talent, werkgeluk en balans. Welk pad jij samen met ons kunt bewandelen? Kijk hieronder eens naar de vele mogelijkheden.

TALENT OP PAD

Talent op Pad is er voor medewerkers die willen werken aan hun ontwikkeling door tijdelijk een passende opdracht bij een andere corporatie uit te voeren. Wil jij je talenten verder ontwikkelen en heb je binnen je huidige werk daar onvoldoende mogelijkheden voor? Dan is dit je kans!

MIJN KANSEN OP DE ARBEIDSMARKT

Ontwikkelcoaches Anneke en Eva bieden jouw de mogelijkheid voor loopbaancoaching. Samen spar je over je toekomst en je huidige functie. De KLIMMR ontwikkelcoaches kunnen je helpen zicht te krijgen op waar je nu staat en waar je heen zou willen. Ze helpen je met het ontdekken van je talenten en mogelijkheden. Een loopbaanvraag op wat voor vlak dan ook. Of je nu twijfelt over je functie,

WANDELCOACH

Maak een wandeling met Esther en kom terug met overzicht, inspiratie, inzichten én een fris hoofd. Dat is het doel van een wandeling met onze wandelcoach Esther Honkoop. Loop je ergens tegen aan in het werk? Ze loopt graag met je mee, zodat jij de antwoorden waar je naar zoekt, vindt.

INZICHT IN JOUW STERKE PUNTEN

Weet je wat je talenten zijn? Wat jou uniek maakt? Twijfels? Doe de KLIMMR talententest. Je weet misschien wat wel lekker gaat, maar écht helder benoemen waar je in uitblinkt, lukt niet. Vele KLIMMR-collega’s gingen je voor en ontdekten welke talenten er verborgen waren gebleven. Door invulling aan je talenten te geven gaat werk pas echt werken.

WE SHARE TALENT

KLIMMR biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de events van WeShareTalent. WeShareTalent is overtuigd van de kracht van het delen van kennis. Hun doel is om zoveel mogelijk kennis- en talentuitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Dit doen zij door samen met het netwerk ruim 100 events per jaar te organiseren. Kijk eens of er iets bij zit voor jou. Aanmelden voor events? Instaleer de WeShareTalent app of schrijf je in via de website.

FLOW

Wil jij weten hoe tevreden je bent over je loopbaan? Ontdekken of het werk dat je doet nog voldoende bij je past? Misschien zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kun je meer uit je baan halen. Of je werk (nog meer) aan laten sluiten bij waar jouw interesse ligt. Doe de uitgebreide loopbaanwijzer van FLOW inclusief twee loopbaangesprekken met een van de KLIMMR-matchmakers.

KENNIS MAKEN MET EEN ANDERE BAAN

Iedereen is wel eens nieuwsgierig naar een andere baan? Hoe doet hij zijn werk? Waar zou haar dagindeling nou uit bestaan? En misschien wil jij wel eens laten zien wat jouw baan inhoudt. Elk jaar organiseren wij KLIMMR stagetijd. Een periode van het opdoen van nieuwe connecties, inspiratie, ideeën en leerervaringen.

LOOPBAANONTWIKKELINGSBUDGET

Het Loopbaanontwikkelingsbudget bied je alle kansen om bij te blijven in je werk, om te groeien en te ontwikkelen. Je kunt er opleidingen mee gaan volgen. Of je kunt het inzetten voor loopbaangesprekken. Een unieke kans dat de woningcorporatie CAO jou biedt. Lees er meer over op de site van Aedes. Of reken zelf uit wat je jaarlijkse budget is.

OPLEIDING- EN LOOPBAANVRAGEN?

Iedereen heeft wel eens vragen over zijn of haar loopbaan. Je eigen HR-collega staat altijd voor je klaar, maar misschien vind je het eens verfrissend om van gedachten te wisselen met een HR- collega van een andere corporatie. En dat kan. De koffie staat klaar.

NETWERKEN VOOR JE VAK

Netwerken; de kracht van KLIMMR. We zijn met honderden collega’s. Vaak met dezelfde passies, vragen en behoeftes net zoals jij. In ieder geval weten we allemaal hoe het is om voor een corporatie te werken. Samen zijn we partners, collega’s die jouw vakgebied en markt goed kent. Samen vormen we een fantastisch netwerk. Maak daar volop gebruik van.

LUNCHBIJEENKOMSTEN

Waar heb jij als medewerker of leidinggevende behoefte aan? Hoe wil je ‘werken en groeien’? Hoe wil je jouw pad vormgeven? Laat je inspireren door KLIMMR en kom naar onze lunchbijeenkomsten! De bijeenkomsten zijn steeds bedoeld voor de medewerkers en leidinggevenden van genoemde corporatie en staan vermeld in de agenda.