Inzicht in jouw Sterke Punten

Jouw sterke punten zijn jouw talenten. Talent gaat over wat je kunt en ook over wie je bent. Talent is datgene wat vanzelf gaat en wat de tijd doet vergeten. Werken vanuit jouw talent geeft energie en werkplezier.

Ruim 300 KLIMMR-collega’s gingen je voor
Iedereen heeft talenten. Weet je wat jouw talenten zijn? Wat jou uniek maakt? Als je antwoord ‘nee’ of ‘ik weet het niet zeker’ is, doe dan de KLIMMR Sterke Puntentest. Al ruim 300 KLIMMR-collega’s gingen je voor. Je leert op de juiste wijze denken over je talenten, je leert je talenten en sterke punten inzetten en je leert hoe je ze vaker kunt benutten.

Hoe werkt het?
De Sterke Punten test van Tom Bath is een online test van ongeveer 35 minuten. Direct na het invullen ontvang je jouw rapport, met hierin je vijf sterkste talenten. Omdat het pas echt gaat leven wanneer je erover in gesprek gaat, krijg je naast de test ook één gesprek met onze loopbaanprofessionals, afhankelijk van jouw behoefte.

Aan de slag
1. Wil je de Sterke Punten test doen? Stuur dan een e-mail naar Petra of Anneke onze ontwikkelcoaches.
2. Je ontvangt vervolgens het boek ‘Ontdek je sterke punten’ via de post.
3. In het boek zit een code om de test te doen. Aan deze test en het gesprek zijn voor jou geen kosten verbonden.
4. Ga naar de online test en vul jouw unieke code in.
5. Je kunt de test niet onderbreken, dus maak hem bij voorkeur thuis. Of op een moment dat je niet gestoord wordt op jouw werk.

ERVARINGEN

“Eigenlijk was ik door alle punten verrast, maar toch was ik het meest verbaasd over mijn sterke punt leergierigheid. Uit de omschrijving kwam zoveel herkenning. Toen pas realiseerde hoe belangrijk dat voor me is. In mijn ontwikkeling heb ik me hier dan ook het meest op gericht, maar alle vijf mijn sterke punten zet ik in bij de stappen die ik aan het zetten ben. De 5 punten hangen nauw samen en versterken elkaar. Mijn advies: Als je al een tijdje zit met vragen over jezelf of je werk zou ik dit zeker aanraden. Het kan je echt helpen te kijken waar je jezelf in wilt ontwikkelen. Als je eenmaal bezig kunt zijn met de dingen die voor jou belangrijk zijn, begint het pas echt leuk te worden! Lees verder…

Ook als team kun je de Sterke punten test inzetten. Het team Vastgoed van Woningstichting Nijkerk zette de Sterke punten in om ook als nog sterker te worden. En ze zijn weer gegroeid. In een open en ontspannen sfeer kwam veel informatie op tafel. Tijdens de teambijeenkomst gaven de medewerkers elkaar kwaliteiten, presenteerden ze zich aan de hand van hun eigen sterke punten en stelden zij de kracht van hun team vast. Als je leert hoe je je talenten in de praktijk van je werk kunt inzetten, kan je meer succes, energie en voldoening ervaren. Lees verder…Wil jij ook de kracht van jouw team vaststellen? Doe de talententest en vraag een training aan bij de KLIMMR loopbaanprofessionals .

Eerste zicht op talenten
Nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten tot je het boek in huis hebt. Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Wat deed je vroeger het liefst als kind?
  • Wat gaat je eigenlijk altijd gemakkelijk af?
  • Wat geeft jou energie?
  • Waar vragen je vrienden je altijd om hulp voor?
  • Waar praat jij als gemakkelijk over, bijvoorbeeld op elke verjaardagsvisite?
  • Wat kun jij eenvoudig, waar anderen stilletjes jaloers op zijn?
  • Kom je er zelf niet uit? Vraag het dan aan mensen die jou goed kennen. En zoek samen de antwoorden op jouw pad naar talent.

De ontwikkelcoaches

Eva Ouwerkerk 

“Ik werk graag op het vlak, waar individuele drijfveren en organisatie doelstellingen elkaar raken. Ik geniet er van als mensen hun eigen kracht anders leren aan wenden en om organisaties te begeleiden in hun professionaliseringslag en te versterken in hun wendbaarheid en innovatievermogen.”

Mijn contactgegevens:
eva@klimmr.nl I 06 – 30 42 42 65

Meer informatie op LinkedIn over Eva

 

Anneke van Dijck

“Elke keer vind ik het weer leuk om samen met mensen op zoek te gaan naar wat ze drijft en waar ze goed in zijn. Wat maakt jou bijzonder en waar zit jouw toegevoegde waarde?

Voor die vraag mag je me ’s nachts wakker maken (nou ja….bij wijze van spreken dan). Daarbij ben ik zelf een enthousiast netwerker, waardoor ik vooral binnen “de regio 033” (groot-Amersfoort) veel contacten heb die ik graag inzet als dat wenselijk is.”

Mijn contactgegevens:
anneke@klimmr.nl I 06 – 24 94 33 10

Meer informatie op LinkedIN over Anneke

Hallo daar!