Kennis maken met een andere baan

Ieder jaar organiseert KLIMMR in november KLIMMR Stagetijd! Er zijn dan volop mogelijkheden om een dagdeel te vinden voor bezoek aan een andere corporatie. Vorig jaar organiseerden we KLIMMR stagetijd online. Er waren 65 aanmeldingen voor 9 verschillende online stages. Nu er weer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten kunnen we ook weer fysiek een kijkje in de keuken bij elkaar nemen.

Dit jaar staat de hele maand november KLIMMR in het teken van de stagetijd. Tijdens deze 7e Stagetijd bieden we een combinatie van digitale en fysieke ontmoetingen om kennis en inspiratie met elkaar te delen.

Wil jij graag eens een dagje meelopen met een wijkbeheerder in een grote stad? Of ben je benieuwd naar de rol van een woonadviseur in een kleinere corporatie? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar een goede match. Ook als je het leuk vindt om iemand een dagje met jou mee te laten lopen kan je je bij ons melden.

Reacties van vorig jaar:

“Een hele fijne manier om snel veel verschillende functies te kunnen zien”
“Precies wat ik zocht, namelijk een kijkje in de keuken en een idee van wat het werk inhoudt”
“Meer inzicht in werkprocessen bij een andere corporatie. Verder ook leuk om met medewerkers in hetzelfde vakgebied contact te hebben. Vooral in deze tijd dat je minder mensen ziet.”
“Een effectieve manier van kennisdelen”
“Het heeft me vooral nieuwe contacten gebracht en inzicht waar andere corporaties mee bezig zijn”
“Ik zou wel vaker op deze manier een kijkje in de keuken van een andere organisatie willen nemen.”
“Het heeft mij vooral inspiratie gebracht”
“Heel leuk en leerzaam om dit te horen. Zet je aan het denken, is dit ook bij ons toepasbaar.”

Wie doet wat?

  • Fayka van Opijnen

    Fayka van Opijnen is op dit moment trainee. Zij heeft de wens om bij verschillende woningcorporaties binnen te kijken. Vandaar dat zij de contactpersoon is voor de inspirerende verhalen. Zij komt deze graag persoonlijk bij jou op locatie ophalen. fvo@jutphaas.nl

  • Herjan Versteeg

    Herjan Versteeg denkt mee over communicatie uitingen en zal een stuk administratie voor het project verzorgen

  • Petra van Oudenaarde en Anneke van Dijck

    Petra van Oudenaarde petra@klimmr.nl en Anneke van Dijck anneke@klimmr.nl zijn als ontwikkelcoaches verbonden aan het project. Zij zullen de match tussen vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.

Sinds de start van Stagetijd liepen al honderden collega’s een dagdeel mee met een collega van een andere KLIMMR-corporatie. Het waren mooie ontmoetingen, wat een vakmanschap! Lees de ervaringen van: