Loopbaanontwikkelingsbudget

Als medewerker bij een woningcorporatie krijg je jaarlijks een opleidingsbudget vanuit de cao. Dit budget is bestemd voor (bron cao 2019-2020)

  • een opleiding, cursus of seminar, op initiatief van de werknemer, die gaat over het onderhouden of verbeteren van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het werk of
  • een opleiding, cursus of seminar die gericht is op het vervullen van een beroep in de toekomst.

Dit budget is dus ook voor een beroep gericht op de toekomst. Het bedrag dat je opbouwt, dat loopt aardig op. Als je fulltime werkt en vijf jaar hebt opgebouwd, is dit bedrag maar liefst 4500,-. En dat mag je zomaar uitgeven aan jouw ontwikkeling. Dat vinden wij van KLIMMR natuurlijk fantastisch! Dus we moedigen je van harte aan het te gebruiken. Om je een idee te geven waar het door corporatiecollega’s aan uitgegeven wordt: budgetcoach, loopbaancoach, (pre)master controlling, aanhangwagenrijbewijs, ICT-vaardigheden, mindfulness, beleidsadvies, mbo personeelswerk, mhbo facilitymanagement, HBO Big Data Analystics. Technische bedrijfskunde, NLP Practitioner opleiding, lifestyle coach, NLP Post-Master/TOC-opleiding, NLP Paardencoach, Online Marketing, NLP Master Practitioner, opleiding postbachelor Bedrijfskunde of docent Maatschappijleer.

Check bij jouw organisatie wat jouw budget is en geef het een bestemming. Heb je nog geen idee hoe? Stem af met je HR-adviseur of doe een Sterke punten analyse bij onze loopbaanprofessionals. Zij helpen je graag op weg.