Mijn kansen op de arbeidsmarkt

KLIMMR is er voor jouw pad op de arbeidsmarkt. We zijn er om te sparren over je werk, over je huidige functie, je toekomstige functie, je kansen of je mogelijkheden. We luisteren naar je wensen , helpen bij het zichtbaar maken van je talenten, het onderzoeken hoe jij het meest gelukkig wordt in je werk of heel praktisch met een volgende stap.

Hiervoor hebben we twee ontwikkelcoaches. Opgeleide professionals die jou helpen om jouw pad richting te geven.

Heb jij loopbaanvragen als iedereen?

  • Zit ik (nog) op de juiste plek?
  • Wat zou ik nog meer kunnen?
  • Hoe kan ik mijn takenpakket aanpassen?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Waar krijg ik energie van in mijn werk?”

Hierover kun je sparren met de ontwikkelcoaches van KLIMMR. Zij helpen je bij:

  • Een loopbaanvraag op wat voor vlak dan ook. Of je nu twijfelt over je functie, op zoek bent naar je kwaliteiten en talenten. Of misschien op zoek bent naar meer energie of uitdagingen. Elke loopbaanvraag is bij de ontwikkelcoach op zijn plek.
  • Een vraag over een stageplek, een tijdelijk (leer-)project, een kans, functie of klus, binnen of buiten de sector, zodat je, zonder je baan op te zeggen, eens kunt ‘proeven’ aan diverse mogelijkheden. De ontwikkelcoach legt de verbinding tussen jou als mens en organisaties.
  • Het updaten van je CV of LinkedIn profiel. Je CV is je eerste indruk. Maak daarom gebruik van de kennis en ervaring van de ontwikkelcoach en ontvang feedback en tips voor jouw optimale CV en LinkedIn profiel.
  • Het vinden van een andere functie. Ben je al op zoek naar een volgende stap, binnen jouw eigen organisatie, een andere woningcorporatie of in een andere branche? De KLIMMR ontwikkelcoach kan je hierbij helpen! De ontwikkelcoach zoekt graag met je mee en zet haar netwerk voor jou in.

De Ontwikkelcoaches

Eva Ouwerkerk

“Ik ontmoet jullie graag op rotondes in werk en leren. Meer en meer raak ik gefascineerd door de kracht van iedere levensfase. Ik creëer graag een open mind, rust en structuur, met een vleugje humor. Geen vraag is me te gek, ik sta voor en naast en achter jou. Naast mijn werk als loopbaancoach faciliteer ik als opleidingskundige ook organisaties en teams om toekomstproof te blijven.”


Mijn contactgegevens:

eva@klimmr.nl  06 – 30 42 42 65
Meer informatie op LinkedIn over Eva

 

Anneke van Dijck

“Elke keer vind ik het weer leuk om samen met mensen op zoek te gaan naar wat ze drijft en waar ze goed in zijn. Wat maakt jou bijzonder en waar zit jouw toegevoegde waarde?

Voor die vraag mag je me ’s nachts wakker maken (nou ja….bij wijze van spreken dan). Daarbij ben ik zelf een enthousiast netwerker, waardoor ik vooral binnen “de regio 033” (groot-Amersfoort) veel contacten heb die ik graag inzet als dat wenselijk is.”

Mijn contactgegevens:
anneke@klimmr.nl 06 – 24 94 33 10

Meer informatie op LinkedIn over Anneke