Kansenportaal

In het Kansenportaal van FLOW voor samenwerkende corporaties vind je allerlei kansen bij corporaties: vacatures, stages, inspiratieplekken en tijdelijke opdrachten. Maak je digitale cv aan en ga op zoek naar kansen. Je kunt direct op een kans reageren.

Gelijk even kijken? Ga dan naar het Kansenportaal.

Voordelen via KLIMMR

KLIMMR-medewerkers hebben via het Kansenportaal een streepje voor:

  • Omdat je corporatie deel uitmaakt van KLIMMR, zie je vacatures, stages, inspiratieplekken en tijdelijke opdrachten eerder dan medewerkers die geen deel uit maken van KLIMMR of een andere samenwerkingsregio.
  • KLIMMR-corporaties zullen je interesse voor vacatures, stages, inspiratieplekken en tijdelijke opdrachten met extra veel aandacht bekijken. Dat is de kracht van samenwerking.
  • In het Kansenportaal zie je niet alleen vacatures, stages, inspiratieplekken en tijdelijke opdrachten van KLIMMR, maar ook van de andere vijf samenwerkingsregio’s: LOC Amsterdam, Loopbaanzet (Rotterdam e.o.), Project Loopbaan (Noord-Holland), Samenwerk@Corporatie (Veluwe, Stedendriehoek e.o.) en ExpeditieLoopbaan (Brabant).

Via het aanmaken van je digitale cv en het uploaden van je foto kun je jezelf laten zien. Je kunt daarvoor (een deel van) je LinkedIn-gegevens importeren.

Wie weet doet zich een leuke kans voor en kan je bijvoorbeeld (tijdelijk) je expertise inbrengen of je vakmanschap versterken. En een sterk netwerk is altijd handig. Dat helpt je te groeien als professional.

Meer lezen?

Kijk dan op de website van FLOW of Aedes.

Naar het Kansenportaal

Stages

Dudok Wonen: ‘Altijd al nieuwsgierig geweest naar het werk van een verkoopmakelaar? Je bent van harte welkom op de afdeling Koop en Huur van Dudok Wonen. Neem contact op met Annemieke Bos, HRM-adviseur, voor een passende stage.’