KLIMMR-event 14 maart

Op 14 maart vond het eerste KLIMMR-medewerkersevent plaats bij Dudok Wonen. De inloop was om 14.30 uur en om 15.00 uur gingen we van start. Maar liefst 80 deelnemers waren van de partij. De foto’s vind je hieronder.

Plenair kwamen alle ins and outs over KLIMMR aan de orde. Daarna gingen we ‘Over de streep‘. Vervolgens konden de deelnemers 2 van de volgende workshops volgen: Talent in actie, Personal Branding, Hoe word je Futureproof en SLIMMR met KLIMMR

Bestuurders Jessie-Bekkers van Rooij (SSW) en Harro Zanting (Dudok Wonen) sloten het Event af. Tot slot kregen de deelnemers een boekje over Talent en sloten we af met een gezellige borrel.

Hieronder vind je een paar citaten van deelnemers (klik hier om alle reacties te lezen)

“Ik vond het een erg leerzame bijeenkomst, maar te kort! Vooral het netwerken sprak mij aan. Ik ben pas een jaar werkzaam bij de corporatie en denk dat hoe wij werken niet de enige en juiste manier is. Er ging een wereld voor me open!”

“Zorg voor draagvlak bij de managers van de corporaties”

“Volgende keer corporatienaam op de badge = makkelijker netwerken.”

“Complimenten voor jullie doorzettingsvermogen en de zorgvuldige organisatie van de kick-off (tot in detail verzorgd!). Aandachtspuntje is wel dat niet voor iedereen duidelijk is wat je van KLIMMR kunt verwachten/wat je kunt bijdragen. Maar het begin is er, de loopplanken zijn uitgelegd, de vaarroute wordt nu verder bepaald. Veel succes en veel dank.”