Interview Leyla Coskun, flexibele verhuurmakelaar

Hallo allemaal! Ik ben de allereerste super flexibele verhuurmakelaar bij KLIMMR. Het was voor mij een complete verrassing om te horen dat ik de eerste flexibele verhuurmakelaar ben. Eerlijk gezegd had ik geen idee! Ik vind het een goede keuze om een flexibele verhuurmakelaar in te schakelen aangezien de inleenkrachten best prijzig zijn en ik makkelijker inzetbaar ben.

Out of the box
Na 15 jaar in diverse functies bij Portaal te hebben gewerkt, heb ik bewust besloten om een nieuwe richting in te slaan. Ver weg van de dagelijkse sleur, de vanzelfsprekendheid en de routine. Ik was toe aan nieuwe energie, nieuwe uitdagingen en alles wat maar anders was dan mijn gebruikelijke routine. Lekker ‘out of the box’ en totaal niet ‘Leyla’.

Verschillende corporaties ondersteunen
Aangezien de systemen en de toekomst voortdurend veranderen, is het slim om met de stroom mee te gaan. Mijn plan is om de komende twee jaar verschillende woningcorporaties te ondersteunen, zoals Bo-ex, Veenvesters en Woonin, waar dat nodig is. Ik heb uitgebreide kennis van het mutatieproces als verhuurmakelaar, verhuurmedewerker en opzichter niet planmatig onderhoud.

Het bevalt goed
Ik ben pas op 14 augustus jl. begonnen bij Woonin, dus ik heb nog niet veel ervaring om uitgebreid over te vertellen. Het is mijn eerste opdracht, maar tot nu toe bevalt mijn werk daar erg goed. Ik ben van plan jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen als flexibele verhuurmakelaar bij verschillende woningcorporaties.

Op dit moment ben ik verhuurmakelaar bij Woonin in Utrecht. Mijn taak is om inspecties uit te voeren voor huurders die verhuizen van het sloopproject Heukelomlaan en het renovatie/transformatieproject Burg. Norbruislaan. Dit is een uitdagende opdracht met allerlei verschillende huurders, en ik vind het echt leuk om te doen.

Een rol bij KLIMMR
Wie weet kan ik in de toekomst zelfs een rol spelen als coach/opleider voor beginnende flexwerkers in de verhuursector namens KLIMMR. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met anderen. Als je vragen hebt, interesse hebt of gewoon kennis wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik houd jullie op de hoogte van mijn reis!

Over de Flexpool
De Flexpool is een initiatief van KLIMMR, Woonin, Veenvesters en Bo-ex. Dit begon als een tweejarig experiment. In de toekomst zou het waardevol zijn om de Flexpool uit te breiden met andere functies binnen de branche. Er zijn ongetwijfeld collega’s te vinden die graag enkele jaren in een andere functie willen werken om nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Wil je meer weten over de Flexpool? Richard Sloot, coördinator van de Flexpool, vertelt je er graag meer over. Je kunt hem bereiken via 06-51 57 16 51 en/of richard.sloot@boex.nl