Een warm bad

Hetty Meijer verzorgde de afgelopen twee jaar de secretariële ondersteuning voor KLIMMR. Ze kijkt er met veel voldoening op terug.

‘Dit moest zo zijn’, zegt Hetty als ze uitlegt waarom KLIMMR precies op het goede moment voorbijkwam. 2018 is een onrustig jaar, zowel in haar werk als managementassistente bij Mitros als in haar privéleven. Een opeenstapeling van indrukwekkende gebeurtenissen dwingt haar rust te nemen. Na een half jaar pakt ze de draad weer op. P&O wijst haar dan op de vacature van secretarieel ondersteuner bij KLIMMR. Het gaat om een tijdelijke functie, die zal worden gecombineerd met het reguliere werk. Het blijkt een schot in de roos.

Hetty: ‘KLIMMR voelde als een warm bad. Ik voelde me gerespecteerd en kreeg er alle ruimte. Het was een welkome aanvulling op mijn dagelijkse werk.’ Door KLIMMR komt ze in contact met mensen die enthousiast bezig zijn met hun ontwikkeling. Ze vindt het inspirerend en fijn om daar een rol bij te kunnen spelen. ‘Achter de schermen dan’, haast ze zich om erbij te vertellen, ‘want daar voel ik me thuis.’ Als de interviewer opmerkt dat er vóór de schermen weinig zou gebeuren zonder mensen als zij, dan beaamt Hetty dat lachend.

KLIMMR weet zich, mede door Hetty’s bijdragen, stevig te positioneren. Ze zorgt voor een degelijke administratie, adressenbestand en Teams-archief. Ook brengt ze de workshop-locaties en de aanwezige faciliteiten in kaart. Met de eventmanager, die zich bezighoudt met de kwaliteit van het workshop-aanbod, vormt ze een goede tandem. Hetty: ‘In het begin waren medewerkers best terughoudend, maar naar mate KLIMMR bekender werd, zagen we het enthousiasme toenemen. Heel leuk om mee te maken.’

Hetty: ‘Nu zit mijn werk bij KLIMMR er op. Wat ik heb opgebouwd, dat moet ik nu achterlaten. Dat is jammer, maar het is mooi dat een ander nu de kans krijgt om zo’n ervaring op te doen.’

Binnenkort neemt ze zelf deel aan de workshop spijbelen over de ongemakkelijkheden van het thuiswerken. Hetty: ‘(Lachend) Kan ik eens ervaren hoe ’t is om deelnemer te zijn…’.

Interesse om het stokje van Hetty over te nemen en zin in de (tijdelijke) functie van KLIMMR-secretaresse? Kijk hier voor informatie.

 


Interview door: Ruud Leffers van Leffersteksten