Interview Yaiza Veira, tweede flexibele verhuurmakelaar

Ik zie dit als een geweldige kans

Ik ben Yaiza, 32 jaar oud en ben geboren en getogen in Amsterdam. Momenteel ben ik verhuurconsulent bij Bo-Ex in Utrecht, en ik ben de tweede flexibele verhuurmakelaar bij KLIMMR.

Bijna vijf jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de wereld van woningcorporaties, en ik moet zeggen dat ik me er sindsdien helemaal thuis voel! Op dit moment coördineer ik het gehele verhuurproces, vanaf het allereerste contact tot het moment waarop de huurovereenkomst wordt ondertekend.

Ideale match tussen huurder en woning
Mijn rol combineert diepgaande kennis van de lokale woningmarkt met uitstekende klantenservice, met als uiteindelijk doel het vinden van de perfecte match tussen huurder en woning.

Het goede gesprek
Ik heb een tijdje nagedacht over wat ik nu precies wil en hoe ik me verder kan ontwikkelen. Tijdens een gesprek met mijn manager kwam ter sprake dat KLIMMR op zoek is naar een verhuurmakelaar voor de flexpool. Ze vroeg of dit wellicht iets voor mij zou zijn. Ik ben me erin gaan verdiepen en ontdekte dat de taken grotendeels overeenkwamen, maar dat er ook een technisch aspect aan verbonden was. Dat sprak mij aan, omdat ik hierin verder wil ontwikkelen. Ik zag dit dan ook als een mooie kans en heb gesolliciteerd.

Zin om te starten
Hoewel ik op dit moment niet veel contact heb gehad met Leyla, zal dit snel veranderen, omdat zij mij gaat inwerken voor mijn eerste opdracht. Ik ben ontzettend enthousiast en kijk vooral uit naar de interessante opdrachten die ik mag uitvoeren bij diverse woningcorporaties.