10-hoog flats webinar

Donderdag 27 mei om 13.30 uur neemt Mitros je mee naar een bijzonder project. Mitros heeft in de wijk Overvecht in Utrecht, 1800 10-hoog flatwoningen, die aan een opknapbeurt toe zijn. Een grootste aanpak. Nieuwsgierig hoe dat gaat? Meld je aan voor dit webinar.

Het zal je niet ontgaan zijn: De wijk Overvecht in Utrecht komt in de Leefbarometer als enige Utrechtse wijk al jaren als ‘onvoldoende’ uit de bus en dat is te merken in de nieuwsberichten. Mooie kans om het verschil te maken voor de wijk! Een boost voor de gebouwen én een boost voor de leefbaarheid. Dat vraagt om een grootse aanpak. Hoe dan…?

Dat is de vraag die Mitros vaak krijgt van andere corporaties. En ook: Hoe ziet het proces eruit? Welke contractvorm is er met de co-maker en hoe bevalt dat? Hoe hou je zo’n groot project onder controle? Wat zijn de voordelen van zo’n grote, snelle renovatietrein Wat zijn de risico’s? Hoe regel je de bewonersparticipatie? Hoe koppel je een leefbaarheidsaanpak aan de renovatie? Hoe krijg je bewoners enthousiast voor zoiets ingrijpends? Waar zijn de bewoners tijdens de renovatie? De renovatie loopt inmiddels bijna 3 jaar en Mitros heeft veel geleerd. Tijd om onze ervaringen met jullie te delen!

In dit webinar vertelt Mitros vooral wat jullie willen weten. Daarom is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen over alle onderdelen van het project. De vastgoedontwikkelaar en de wijkconsulent in het project staan klaar om jullie mee te nemen in het verhaal.


Aanmelden