Corporatie Ride 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt voor de tweede keer de Corporatie Ride plaats. Met veel plezier nodigen we alle fietsende corporatie-medewerkers hiervoor uit. Het wordt een hele bijzondere editie: woningcorporatie GroenWest uit Woerden bestaat 100 jaar en organiseert als één van de activiteiten in dit jubileumjaar een toertocht door haar werkgebied in het centraal gelegen, mooie en klassiek Hollandse Groene Hart van de Randstad.

Wat is de Corporatie Ride?

De Corporatie Ride is een toertocht op wielren / racefietsen specifiek voor medewerkers van corporaties. Een toertocht die een vast plaats moet krijgen tussen de jaarlijks terugkerende sportieve evenementen in de sector waaraan mensen met hart en ziel deelnemen. In dit geval een fietstoertocht met corporatieprofessionals, waarbij het met plezier fietsen voorop staat. Daarnaast is het van belang dat de veiligheid geborgd is en het ook een sociaal evenement is. En tot slot kan er door vakgenoten en passant aan kennisdeling, inspiratie en verbinding worden gedaan, ook een mooi element van een sportieve activiteit.

Wat moet ik weten voor de editie van 2019?

  • Er zijn twee tochten over de mooiste weggetjes in het Groene Hart: eentje van 75 km en voor het 100 jarige bestaan natuurlijk eentje van 100 km
  • Er wordt gefietst in groepjes van 10-15 personen met enkele wegkapiteins en een gemiddelde snelheid tussen de 25 en 30 km/h (beetje afhankelijk van de wensen en het aantal deelnemers).
  • Startpunt is Kameryck, Oortjespad 3 in Kamerik (Woerden). Daar is een groot parkeerterrein waar GroenWest zichtbaar aanwezig zal zijn.
  • Ontvangst vanaf 9:00 met koffie en thee en we zullen daar ook wat handig fiets-voedsel voor in de achterzak uitdelen
  • Vertrek 100 km uiterlijk 9:30, vertrek 75 km uiterlijk 10:00.
  • Ongeveer halverwege de tocht trakteert GroenWest op koffie met appeltaar.
  • Het eindpunt is hetzelfde als het startpunt en daar is het restaurant Kameryck gevestigd, om op eigen rekening, nog wat te kunnen eten, drinken en napraten.
  • Er is EHBO aanwezig en de routes zullen ook voor de fietscomputers beschikbaar worden gesteld.

Zin om mee te doen? Meld je aan voor 15 juni We zien jou, je collega’s en je fiets met plezier tegemoet!