Corporaties van de toekomst

De wereld is continu in verandering, zo ook de corporatiesector. Aedes en FLOW hebben onderzocht welke veranderingen er voor jou aan gaan komen en hoe jij je daar het beste op voor kunt bereiden.

Negen nieuwe webinars over de Corporatie van de toekomst en jouw vakgebied! En twee nieuwe over Werkplezier en Spijbelen. Je kunt trouwens alle webinars hier terugkijken.

Stapje voor stapje mogen we op weg naar een ‘nieuwe samenleving’. Maar totdat alles weer helemaal het oude is, werken we nog steeds veel thuis. Zonder direct contact met bijvoorbeeld je collega’s en je huurders. Daarom hebben we nieuwe webinars!

Per vakgebied kun je de belangrijkste ontwikkelingen richting 2025 volgen en wat de impact hiervan kan zijn op je werk. De interactieve webinars worden gegeven door Erwin Flim (projectleider onderzoek Werken in de corporatie van de toekomst) samen met een medewerker uit het betreffende vakgebied. We bespreken mogelijke veranderingen in het werk, laten je voorbeelden uit de praktijk zien en geven je toekomstgerichte leersuggesties.

Tip: Bekijk het webinar samen met je collega’s en leidinggevende en bespreek gezamenlijk de mogelijke impact van de ontwikkelingen op jullie werk en de mogelijkheden die dit kan bieden.


Meer informatie en aanmelden