Laat zien wat jij doet!

Laten zien wat jij doet en hoe jou pad loopt. Dat het thema van de maand november. Gedurende de hele maand zijn er diverse iniatieven rondom dit thema. En zij er veel kansen om te laten zien wat je doet en jouw eigen blikveld te verruimen!

Van 9 t/m 13 november is het Online event ‘Veilig Oversteken in je Loopbaan’. Medewerkers krijgen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een andere organisaties.  Hoe mooi is dat? Bij OVOL presenteren deelnemende organisaties/branches zichzelf via online meetings.  Medewerkers krijgen tijdens deze meeting ook gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de organisatie.

Van 16 t/m 20 november vinden er allerlei workshops plaats die over ‘lekker aan het werk blijven’ gaan. Een mooie manier van inspiratie én het uitbreiden van je netwerk.

Van 23 t/m 27 november is het weer KLIMMR Stagetijd. Online maak je kennis met collega’s met verschillende functies.

Vanuit deze positieve energie onstaat er misschien een prikkel om verder kennis te maken met een andere organisatie of een andere functie. Aanlsuitend krijgt een enthousiaste deelnemer, de gelegenheid om het bedrijf te gaan bezoeken, of een (dag) stage te komen lopen.

Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie.