Doe de zelfcheck: Young Professional Onderzoek 2020

Ben jij 35 jaar of jonger? Dan is deze zelfcheck super nuttig om te doen! Het geeft je nog meer inzicht in wat jij belangrijk vindt in werk, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Duizenden jongeren uit meer dan 100 organisaties gingen jou voor. Met de landelijke uitkomsten maken de onderzoekers een interessante whitepaper en diverse artikelen. Daarmee willen zij organisaties inspirerenom te ontdekken wat zij in de begeleiding van millenials en generatie Z goed doen en waar verbetering ligt.

Jongeren zijn de toekomst. Omdat we benieuwd zijn naar jouw ervaringen met werk, doen wij van KLIMMR mee aan het landelijke Young Professional Onderzoek. We vinden het belangrijk om te weten wat voor jongeren belangrijk is in werk en ontwikkeling. Hoe ziet bijvoorbeeld jouw ideale bedrijf eruit? Wat verwacht jij van een leidinggevende? Hoe houd je balans in drukke tijden en hoe ga jij om met de huidige veranderingen?

Vergroot je zelfinzicht

Deze vragenlijst is opgezet door de young professional experts van Careerwise. Meedoen duurt ongeveeer 15 minuten. Het is een soort zelfcheck: de uitdagende vragen vergroten direct je zelfinzicht.

Beloning:

Door mee te doen zorg je samen met alle jonge collega’s van jouw organisatie, dat werken nog leuker wordt! Jou levert het direct op:

  • nieuwe inzichten over wat jij belangrijk vindt in je werk & ontwikkeling
  • ideeën hoe je meer werkplezier voor jezelf realiseert
  • toegang tot een exclusieve online workshop door de experts uit het onderzoeksteam
  • kans op de bol.com tegoedbonnen t.w.v. €50,-

Samen gaan we voor meer werkplezier!

Jouw antwoorden blijven anoniem. Wij zien enkel samengestelde resultaten. Daaruit leren wij graag wat we goed doen en waar verbetering ligt. Als je wilt ontvang je eind dit jaar de landelijke resultaten, inclusief de beste tips & tricks voor jou. Uit vorige edities kregen we terug dat het leuk & leerzaam was om de overeenkomsten en verschillen met leeftijdsgenoten te zien.

 


Naar het onderzoek