Een maand lang webinars over energie en vitaliteit!

Van maandag 18 september tot en met donderdag 12 oktober organiseert KLIMMR, in samenwerking met vier regionele samenwerkingsverbanden (Corpofit, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerkende woningcorporaties) de maand van de vitaliteit. Een maand vol webinars, die gaan over wat jij kunt doen of nodig hebt voor jouw vitaliteit.

Meer dan gezond eten en voldoende bewegen
Vitaliteit gaat niet alleen over gezond eten en voldoende bewegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een webinar over mantelzorg? Mantelzorg is een van de meest impactgevende en snelst groeiende beïnvloeders van vitaliteit. Het webinar ‘Van moeten zorgen, naar mogen zorgen voor je naaste’ zit vol met informatie over de wet- en regelgeving, waar je hulp kunt vinden en wat jij kunt doen om overbelasting te voorkomen. Nog twee webinars die de moeite waard zijn: Het webinar ‘Rust in je hoofd’ en ‘Nooit meer te druk’.

Klaas Koster is enthousiast over de Maand van de Vitaliteit, check de video en oordeel zelf. 

Een mooie mix van webinars
In totaal bieden we je negen webinars aan, verdeeld over 4 weken. Benieuwd wat jouw aandachtspunten van vitaliteit zijn? Doe dan de gratis Vitascan. Binnen 5 minuten weet je aan welke knoppen jij kunt draaien om te werken en leven met plezier én energie. Klik hier om de Vitascan te starten.

Meer informatie en direct aanmelden
Hieronder vind je een overzicht van alle webinars. Spreekt een van onderstaande webinars jou aan? Klik dan voor meer informatie en om aan te melden op de link van het webinar. Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan gelijk in.

18 t/m 22 september

25 t/m 29 september

 2 t/m 6 oktober

 9 t/m 12 oktober

Tot ziens bij een of meerdere webinars!