Event met veel PIT op 24 mei

Proactief in je talent (PIT) zijn of worden: onder begeleiding van Gerda Bos en Carry Leegwatervan Menea gingen we daar bij Heuvelrug Wonen mee aan de slag. In kleine groepen ontdekten we eerst hoe het is om echt rustig contact met elkaar te maken. In duo’s vertelden we elkaar binnen 1 minuut wat we kwijt wilden over wie we zijn en wat we doen in werk en privé.

De waarde van zowel introverte als extraverte mensen werd besproken. De eerste indruk wisselden we uit en ook wat profileren inhoudt (en wat niet), wat je daarvoor nodig hebt en wat je daarin (mogelijk) belemmert. Daarna werkten we aan de hand van onze successen, talenten, vormende gebeurtenissen en kantelmomenten in ons leven aan ons verhaal: de PIT-pitch. Die vertelden we vervolgens aan elkaar.

Het ging natuurlijk om deze laatste opdracht. Er ontstonden heel persoonlijke, mooie verhalen met diepgang en emotie. De groep was daarom unaniem enthousiast over deze workshop. En natuurlijk ook over de gastvrije ontvangst door Bineke Lagerweij en Margriet Hoekstra van Heuvelrug Wonen.