Fit, fitter, fitst

Dinsdag 6 oktober van 14 – 17 uur biedt KLIMMR een interactieve online training om je gezondheid op drie vlakken te vergroten. Niet alleen fysiek kun je namenlijk werken aan je gezondheid, maar ook je mentale en emotionele gezondheid zijn van belang. Tijdens deze training krijg je inzichten, handvatten en concrete oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

Trainster Sanne Lemmers neemt in deze training als uitgangspunt de grondbeginselen van de positieve psychologie, waardoor ongeacht de uitdagende omstandigheden waarin we ons vaak bevinden, gewerkt kan worden aan het bereiken van een optimaal welbevinden. De training vindt live plaats, zodat je Sanne ook direct vragen kunt stellen.

Je leert waarom gezondheid juisjt nu heel erg relevant is. Ontdekt hoe emoties, je fysieke conditie en je gedachten samenwerken. Sanne neemt je mee in “The Corporate Athlete Model”- , zodat ook jij kunt leren van de lessen van topsporters. De concrete oefeningen en tips helpen om jezelf te versterken. Je gaat aan de slag met: ademhaling, beweging, voeding, aandacht leren sturen, ervaren van positieve emoties en verbondenheid met anderen. Zo leer je door de kennis van Sanne, zelf ervaren door middel van praktische oefening én door het delen van ervaringen met elkaar.

 

 


Meld je nu aan