HET GENERATIERAADSEL

Voluit gaan, van jong tot oud

Woensdag 12 februari organiseert KLIMMR een uniek evenement. In het ZIMIHC theater Zuilen in Utrecht, kun je het generatietheater van Aart Bonetekoning bijwonen. Speciaal voor alle aangesloten KLIMMR corporaties kun jij van 9.00 – 11.30 uur genieten van een herkenbaar en humorvol theater over het werken met verschillende generaties. Ook andere geintereseerden zijn van harte welkom. Zij betalen slechts € 49,-.

We kunnen er niet meer omheen. Het onderwerp ‘generaties op de werkvloer’ is echt belangrijk. Nooit eerder werkten er zoveel verschillende generaties met elkaar samen. Bijzonder én een kans.

Elke generatie heeft zijn eigen specialiteit. Hoe zorg je samen dat je dit ook als kracht inzet? In plaats van zuchten over de ‘Boomer’ (woord van het jaar 2019!) die er niets van begrijpt of over die millenial die net lekker was ingewerkt en nu al weer vertrekt. Hoe kun je ‘bij de tijd’ blijven met 5 generaties op de werkvloer?

Generatiespecialist Aart Bontekoning en het generatietheater geven je in één ochtend antwoorden op vragen zoals: Hoe maken we gebruik van de kracht van elke generatie? Hoe creëer je een dynamische bedrijfscultuur? Wat is er uniek aan de allerjongste generatie? Vraag jij je af hoe je kunt samenwerken met de ‘bewuste generatie’? Hoe blijf je als organisatie bij de tijd, met alle generaties binnen je bedrijf?

Een must voor OR-leden, leidinggevenden, HR/P&O-medewerkers/adviseurs, bestuurders, teamcoaches, managers en iedereen die interesse heeft in lang en duurzaam werken met ál je collega’s, want de cultuur maken we met alle generaties.

Heb je ontdekt dat je in een vergrijsde organisatie werkt en merk je dat de jonge generatie niet lang bij je blijft? Wat kunnen we daar aan doen? Hoe kun je de innovatiekracht van jongeren gebruiken om energie op te wekken bij anderen in de organisatie? Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens het Generatietheater.

Een interactief theater met een energieke, speelse mix van scenes. Met een moderator, acteurs, Aart Bontekoning en interactie met de zaal ‘zit’ dit theater wel heel dicht op de dagelijkse praktijk. Met het generatietheater kunnen we nog beter laten zien hoe een open interactie tussen de verschillende generaties productieve werkchemie en cultuur updates kan opleveren. En het tegenovergestelde. Humor houdt het luchtig, de inhoud en de scenes zijn gebaseerd op het wetenschappelijk generatie onderzoek van Dr. Aart Bontekoning.

Wacht niet langer en meld je aan, zodat jij er ook bij bent.