Inspiratiesessie voor medewerkers: Het toekomstgesprek

In deze inspiratiesessie maak je kennis met ‘Sjaak’, een fictieve collega die in beweging wil komen in zijn loopbaan. Sjaak merkt dat hij het lastig vindt. Wat heeft hij nodig om zijn vragen te verhelderen en hoe help je hem richting de toekomst? Je leert de dynamiek kennen die komt kijken bij in beweging komen over je loopbaan. Eerst bij Sjaak, daarna kijk je naar je eigen verlangens en wat er voor nodig is om die waar te maken. Je krijgt concrete handvatten voor de gesprekken die je hierover wilt voeren met je leidinggevende. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met collega’s. Ook presenteren we ervaringsverhalen binnen KLIMMR van medewerkers die stappen hebben gezet, of daar nog middenin zitten. Die inspirerende voorbeelden kun je gebruiken bij jouw dromen over wat mogelijk is.

Je verlaat de inspiratiesessie met:

  1. Inzicht in wat jij nodig hebt om in beweging te komen.
  2. Concrete handvatten voor jouw toekomstgesprekken met je leidinggevende.

Gespreksleiders zijn:

Petra van Oudenaarde, loopbaanprofessional en matchmaker van KLIMMR. Je kunt met haar sparren over je toekomst of je huidige functie. Ook kan Petra met je zoeken naar een stageplek, een tijdelijk (leer)project, scholing, een andere functie of kans, binnen of buiten de sector.

 

Jacqueline van ’t Spijker, trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken. Je kunt van haar leren hoe jij bespreekbaar kunt maken wat jij wilt bereiken in jouw loopbaan. Haar ervaring als trainer en coach zet zij in om mensen te helpen die gesprekken te voeren, die leiden tot een mooie werktoekomst.

Inspiratiesessie voor medewerkers – Het toekomstgesprek:

  • Datum: donderdag 15 november 2018
  • Plaats: Mitros in Utrecht
  • Tijd: van 14.30 tot 17.15 uur
  • Aantal deelnemers: maximaal 12
  • Aanmelden: via deze link