Keuzes maken, hoe doe ik dat nou eigenlijk? 

Dinsdag 7 april organiseert KLIMMR de workshop ‘Keuzes maken’. Bij GroenWest in Woerden gaan de deelnemers van 14-17 uur aan de slag. Trainster Lisa Kaspers behandelt dan het thema’Keuzes maken’. Iets waar we allemaal in ons leven tegen aan lopen. Keuzemomenten zijn er volop; groot en klein.

Keuzes; van boodschappen doen tot keuzes binnen je loopbaan. Keuzes met kleine gevolgen, maar ook met grote. Soms hebben we spijt na het maken van een keuze en soms is het een schot in de roos geweest.

Hoe maak jij keuzes? Gebruik jij je gevoel, je verstand of misschien wel allebei?  Aan de hand van ervaringsoefeningen en jullie verhalen gaan we met deze vraag aan de slag.

Als haptotherapeut (io) werkt Lisa veel met gevoelservaringen. “Ik vertrouw op balans tussen mijn gevoel én mijn verstand. Ik neem mijn gevoel mee in de keuzes die ik maak. Om dat te kunnen doen is het van wezenlijk belang om in contact te zijn met mijn gevoel én ernaar te luisteren.”

Wanneer we hebben ontdekt hoe jij keuzes maakt, gaan ook wij aan de slag met dat gevoel. Wat voel jij in je lichaam wanneer je voor een keuzemoment staat en hoe neem je dit mee in je besluit?

Wat je gaan bereiken met deze workshop?

  • Helderheid in de manier hoe jij keuzes maakt
  • Een inkijk in het gevoelsleven en hoe dat zich in jouw lichaam manifesteert aan de hand van theorie en ervaringsoefeningen
  • Handvatten om, bij het maken van je keuzes, een balans te vinden tussen denken en voelen

Kortom, een middag vol ervaringen waarin je leert over jezelf en een inkijk krijgt in hoe jij je gevoel meer kunt laten spreken.