KLIMMR-collega Herjan heeft drie banen

Ontmoet Herjan, onze dynamische ster bij KLIMMR, die de kunst van het jongleren met drie boeiende banen perfect beheerst! Niet alleen is Herjan een deskundige Managementassistente bij Dudok Wonen, maar ze brengt ook haar expertise in praktijk door Ciep-trainingen te geven die haar helpen alles goed te balanceren.

Het avontuur bij KLIMMR opent voor haar deuren naar een wereld van verschillende corporaties. Een ervaring die ze als super boeiend, enorm leerrijk en ongelooflijk inspirerend beschouwt. Herjan is onze multitasking held, vol energie en met een natuurlijk talent voor het organiseren van KLIMMR-events.

Bij Dudok Wonen is ze een soort spin in het web, waar ze van alles regelt, zoals agendabeheer voor de manager FIM en ondersteuning bij vergaderingen. Haar Ciep-trainingen zijn een hit, ze helpen collega’s om hun werk efficiënter te plannen en met een tevreden gevoel de dag af te sluiten.

Herjan’s enthousiaste uitnodiging aan jou: sluit je aan bij ons energieke KLIMMR-team en ontdek zelf hoe leuk het kan zijn! Enthousiast? Stuur een berichtje naar communicatie@klimmr.nl en spring aan boord van dit avontuur!