KLIMMR event in het teken van vitaliteit

Op 1 oktober is weer het KLIMMR event. Een mooi moment om in beweging te komen, net als onze sector. En vanwege deze continue beweging werkt KLIMMR aan vitale organisaties en medewerkers.

Je fit en vitaal voelen is meer dan gezonde voeding eten en meer beweging. Vitaal leven en werken heeft vooral ook te maken met zingeving en de sociale (werk)omgeving waarin je je begeeft. Nou, dan zit je met een baan bij een van de KLIMMR corporaties wel goed. Maar gebruik je je talenten en drijfveren, heb je een plan voor morgen? Kun je aan de knoppen voeding, beweging en slaap draaien?

De eerste activiteiten voor dit KLIMMR event zijn al bekend. Laat je inspireren door gastspreker ex-topsporter Herre Zonderland (turner op EK’s, WK’s en Nederlands kampioen). Leer alles over slaap en stress. En ontdek jouw talenten en drijfveren en hoe je ze in kunt zetten. Of doe mee aan de de workshop van Vertellis en ontvan hét mindfulness dagboek.

Gedurende de zomer wordt het programma nog verder uitgebreid. Houd de nieuwsbrief en de website daarom zeker in de gaten. Of meld je alvast aan.