KLIMMR kans! Vacatures KLIMMR kernteam

KLIMMR kans! Vacatures KLIMMR kernteam
Inspireren, creëren, netwerken, innoveren, ophalen en bepalen en heel veel leren. Dat is wat je als KLIMMR kernteam lid doet. En er is nu een unieke kans om vanuit het hart van KLIMMR een bijdrage te gaan leveren.

Het hart van KLIMMR
Het kernteam bestaat uit Susan van de Laak als projectleider en Winanda Hordijk als kernteamlid. Beiden hebben met veel plezier KLIMMR opgestart en het gebracht waar het nu is. Maar ook kernteamleden zijn in beweging. Susan gaat een volgende stap zetten in haar loopbaan en Winanda heeft besloten om haar plek in het kernteam beschikbaar te stellen en vanuit het HR netwerk haar bijdrage te blijven leveren.

We zoeken jou
Dat betekent dat we op zoek gaan naar een of meerdere kernteamleden om samen met Louise van Veen (HR adviseur SSH) het kernteam invulling te geven. We zijn bezig met het opstellen van een profiel, meer hierover lees je in de volgende nieuwsbrief. Maar reageren kan nu al.

We zetten de deur open voor iedereen die een bijdrage wil leveren. Dit betekent dat we graag in gesprek gaan met (in principe) medewerkers van KLIMMR corporaties die zich aangetrokken voelen om deel uit te maken van een team waarbinnen je rechtstreeks invloed hebt op de doelstellingen van KLIMMR.
Dit kan zijn als projectleider (+/- 8-12 uur per week) of als lid van het kernteam (+/- 4 uur per week). Maar als jouw vuurtje gaat branden van deze oproep en je hebt een ander idee over de uren invulling, reageer dan ook.

Wil jij  als HR-adviseur in het kernteam of ken jij iemand die hier ontzettend goed in past? Laat het ons dan weten via team@klimmr.nl of bel met Susan van de Laak op 06-15858459. We kijken uit naar je reactie!