MU en KLIMMR

KLIMMR sluit aan bij Mobiliteit Utrecht

Mobiliteit Utrecht (MU) is een regionaal intersectoraal netwerk / samenwerkingsverband. Eenzelfde opzet als KLIMMR, maar dan breder doordat er meer dan 120 regionale werkgevers en instellingen deelnemer zijn. Het netwerk bestaat uit werkgevers die duurzame inzetbaarheid creëren. Voor KLIMMR een logische keuze om hierbij aan te sluiten. Zo wordt het netwerk van mogelijkheden nog groter. Maar wat zijn dan die mogelijkheden voor jou als medewerker bij een KLIMMR corporatie?

Mobiliteit Utrecht werkt vanuit vier pijlers: Ontmoeten, Kennisdelen, Matchen en Ontwikkelen. Dus stel, je bent benieuwd naar een andere organisatie of andere functie, of je wilt ervaring opdoen in een andere branche. Jouw werk brengt je nog steeds plezier, maar je wilt jouw blikveld verruimen. Dan kan het Matchen iets voor jou betekenen. Onze matchmaker Petra van Oudenaarde brengt jouw vraag in aan een van de matchtafels, die MU maandelijks organiseert. En zo kan het zijn dat je netwerkgesprekken kunt voeren, stage kunt lopen of werkervaring op kunt doen bij een van de deelnemers van MU.

Het werk ook andersom

Ruud Leffers werkt bij een van de bij MU aangesloten werkgevers. Via de matchtafels is hij onlangs gestart in een werkervaringsplek bij de KLIMMR communicatie werkgroep. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en lees als eerste het verhaal van Ruud.

Iets voor jou?

Denk je dat MU iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de KLIMMR contactpersoon in jouw organisatie of met onze matchmaker Petra van Oudenaarde.