KLIMMR Stagetijd

Dit jaar staat de hele maand november KLIMMR in het teken van de stagetijd. Nu er weer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten kunnen we ook weer fysiek een kijkje in de keuken bij elkaar nemen. Tijdens deze 7e Stagetijd bieden we een combinatie van digitale en fysieke ontmoetingen om kennis en inspiratie met elkaar te delen.

Wil jij graag eens een dagje meelopen met een wijkbeheerder in een grote stad? Of ben je benieuwd naar de rol van een woonadviseur in een kleinere corporatie? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar een goede match. Ook als je het leuk vindt om iemand een dagje met jou mee te laten lopen kan je je bij ons melden.

Ieder jaar organiseert KLIMMR in november KLIMMR Stagetijd! Er zijn dan volop mogelijkheden om een dagdeel te vinden voor bezoek aan een andere corporatie. Vorig jaar organiseerden we KLIMMR stagetijd online. Er waren 65 aanmeldingen voor 9 verschillende online stages. Uit de reacties van vorig jaar blijkt wel hoe leuk het is:

“Een hele fijne manier om snel veel verschillende functies te kunnen zien”
“Precies wat ik zocht, namelijk een kijkje in de keuken en een idee van wat het werk inhoudt”
“Meer inzicht in werkprocessen bij een andere corporatie. Verder ook leuk om met medewerkers in hetzelfde vakgebied contact te hebben. Vooral in deze tijd dat je minder mensen ziet.”
“Een effectieve manier van kennisdelen”
“Het heeft me vooral nieuwe contacten gebracht en inzicht waar andere corporaties mee bezig zijn”
“Ik zou wel vaker op deze manier een kijkje in de keuken van een andere organisatie willen nemen.”
“Het heeft mij vooral inspiratie gebracht”
“Heel leuk en leerzaam om dit te horen. Zet je aan het denken, is dit ook bij ons toepasbaar.”

 

Over de foto:
In de jaren 90 werkten we allebei als secretaresse bij het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn in Utrecht. Paula bij de afdeling P&O en ik bij de sector Gehandicapten. Inmiddels zijn we een paar banen verder. Paula is alweer bijna 15 jaar P&O-er bij Provides in IJsselstein en ik werk nu bijna 8 jaar bij Woningstichting Nijkerk. Op een KLIMMR-event kwamen we elkaar weer tegen, hoe toevallig (en allebei helemaal niks veranderd….)!
Hele verhaal lezen?


Interesse en aanmelden?