KLIMMR Stagetijd komt er weer aan!

Ben je op zoek naar een nieuwe mogelijkheid om jezelf op een unieke manier te verrijken qua kennis en ontwikkeling? Of heb je behoefte aan vernieuwing en een frisse blik op je werk? Meld je dan aan voor KLIMMR stagetijd! Jij gaat een dag aan de slag bij een andere organisatie en ervaart hoe het is om te werken bij een nieuw bedrijf met een nieuwe werkomgeving. Deze ervaring zal je als persoon en qua invulling van je functie ontwikkelen, verdiepen en verrijken.

Dit jaar organiseren we al weer voor de derde keer KLIMMR Stagetijd! Sindsdien hebben er al honderden collega’s een dagdeel met een collega van een andere KLIMMR-corporatie meegelopen. Het waren mooie ontmoetingen, wat een vakmanschap! Vorige jaar kon je lezen over de ervaringen van Gerda en Rob en de stage bij Mitros.

Verbreed je horizon
Dit jaar kan je niet alleen bij een andere corporatie in de KLIMMR-regio stagelopen, maar hebben we onze KLIMMR stagemogelijkheden uitbreid met bedrijven die aangesloten zijn bij Mobiliteit Utrecht en met organisaties die aangesloten zijn bij www.dagstage.nl

Maar waarom een stage?

Het belangrijkste talent dat je nodig hebt voor KLIMMR stagetijd, is nieuwsgierigheid. En dat zijn we (bijna) allemaal. Ben je ook niet nieuwsgierig hoe anderen hun ‘vak’ uitoefenen. Hoe anderen tot oplossingen komen of wat een bepaalde functie nu precies inhoudt? Een stage is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met andere beroepen of branches. Soms kan het helpen om keuzes te maken voor je verdere loopbaan. En soms geeft het nieuwe inzichten hoe jij aan je eigen werk vorm kunt geven.

Meld je aan als stagiair of stageplaats
Neem daarom een kijkje in de keuken van een ander. Of laat jullie unieke project of manier van werken zien aan vakgenoten. De KLIMMR stagetijd is halen én brengen, dus wederzijds leerzaam. En de tijdsinvestering is te overzien: binnen een dagdeel word je allebei wijzer. Wij geloven erin dat je leert en plezier hebt als je zelf een stage loopt. Maar dat er net zo veel plezier is en er veel te leren valt wanneer iemand met jou meeloopt.

Aanmelden?
Meld je aan voor 25 oktober. Daarna is het tijd om te matchen. De stageperiode loopt van 1 t/m 30 november 2019.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met coördinator KLIMMR Stagetijd Bineke Lagerweij van Heuvelrug Wonen. Lukt een stage niet binnen de aangegeven periode, dan zoeken we een ander passend moment.