Flyer leerlijn

Leerlijn ‘Teambewegings- en -ontwikkelkunde’ voor leidinggevenden

Als leidinggevende heb je meer dan genoeg werk. De veranderingen van je verantwoordelijkheden, taken en werkzaamheden volgen zich in rap tempo achter elkaar op. Anno 2019 wordt één onderwerp steeds belangrijker. Jouw medewerkers veranderen ook. Ze willen of moeten groeien, ontwikkelen, leren en verder komen in hun loopbaan. Dat gaat soms vanzelf, maar vaak ook niet. Hoe pak je dat nu aan?

Inhoudelijke gesprekken voeren kun je uitstekend. En wanneer een medewerker zelf aangeeft dat hij een stap wil zetten, loopt het gesprek ‘als vanzelf’. Maar hoe krijg je de medewerker in beweging die dat lastig vindt? Hoe voer je een goed Toekomstgesprek? Welke gespreksvaardigheden helpen je in ‘lastige’ loopbaan situaties? Hoe ga je het gesprek aan met een medewerker die je niet kwijt wilt, maar niet op de juiste plek zit?

Kortom, stel je jezelf regelmatig een van deze vragen?

  • Hoe krijg ik mijn team/medewerker in beweging?
  • Hoe voer ik een toekomstgesprek?
  • Hoe kan ik mijn teamleden met elkaar laten leren?
  • Hoe motiveer ik mijn medewerker in lastige situaties?
  • Hoe begeleid en stimuleer ik het leerproces van mijn medewerkers?

Volg dan:

De KLIMMR Leerlijn ‘Teambewegings- en -ontwikkelkunde’ voor leidinggevenden, een korte, krachtige en praktische Management Development serie met de focus op duurzame inzetbaarheid en teambeweging.

In vijf verschillende bijeenkomsten leer je, aan de hand van jouw eigen praktijkvoorbeelden, hoe je in deze situaties het beste resultaat behaalt. Voor jouw team, jouw medewerker en de organisatie. Het gezamenlijk volgen van de leerlijn (of een van de bijeenkomsten) binnen dezelfde organisatie, levert de grootste impact op de mate van beweging in jouw organisatie. Wil je met je hele MT dit krachtige en praktische Management Development traject volgen? Dat kan. Neem contact op met Susan van de Laak van KLIMMR voor het maken van een eigen programma. De leerlijn wordt verzorgd door Jacqueline van ’t Spijker. Senior trainer persoonlijke groei in zakelijke communicatie. Meer informatie over Jacqueline vind je hier.

Open inschrijving

Je kunt je ook los inschrijven (open inschrijving) voor één of meerdere van de bijeenkomsten. Locatie in de regio Utrecht

11 april:                         Hoe krijg je je team in beweging? – 09:00-12:30

16 mei:                          Hoe begeleid en stimuleer je het proces, als teamleden in beweging komen? – 09:00-12:30

20 juni:                         Het toekomstgesprek – 09:00-12:30

19 september:            Sociaal leren met behulp van intervisie – 09:00-12:30

10 oktober:                 Motiverende gespreksvoering in ‘lastige’ situaties – 09:00-12:30
Klik hier voor  de uitleg van de workshops.

 

Aangezien jij onderdeel bent van KLIMMR hoef je niets te betalen voor het volgen van deze leerlijn. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus geef je snel op. 

No Show

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af. Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.

Inschrijving

Opgeven kan je hier doen. Voor vragen kun je contact opnemen met Susan van de Laak van KLIMMR (tel. 06-15858459)