Leidinggeven in verandering

Zet een stap naar jouw beste leiderschap in een veranderende arbeidsmarkt. Toekomstgerichte medewerkers en leidinggevenden zijn essentieel. Als leidinggevende ben jij de spil om deze opgave bovenaan de agenda van jouw corporatie te plaatsen.

Samen met FLOW bieden wij een webinar en werksessies aan om je te versterken in de veranderende arbeidsmarkt:

16 mei 15.00-17.00 uur Webinar: Leidinggeven in verandering 

Informatie en aanmelden: Leidinggeven in verandering (webinargeek.com)

25 mei 10.00-12.00 uur Werksessie: Hoe boei ik nieuw talent? (regio Utrecht)

Met veel moeite heb je het nieuwe talent voor je team gevonden! Echt de goede aanvulling voor het team, een andere blik en frisse wind. Na enige tijd zie je de motivatie dalen en zie je de ontevredenheid en het ongeduld groeien. Hoe voorkom je dat nieuwe talenten weer vertrekken? Hoe kun je ze blijven boeien? Herken jij dit vraagstuk? Dan is deze werksessie iets voor jou. Deze werksessie is bedoeld om langs de inhoud van je dagelijkse praktijk even te reflecteren en te sparren samen met collega leidinggevenden uit de sector. Dit doen we in een kleine groep zodat je echt met elkaar de diepte in kan. Dit alles onder begeleiding van een procesbegeleider.

1 juni 15.00-17.00 Werksessie: Hoe houd ik medewerkers in beweging? (regio Utrecht)

Je hebt een sterk team met een aantal dragende krachten. Een paar loyale medewerkers die al vele jaren voor de woningcorporatie werken. Hoe hou je deze groep medewerkers in beweging? Hoe zorg je dat ze mee kunnen met alles wat er verandert in de sector? Hoe raak je ze om, ook al hebben ze veel kennis, zich te blijven ontwikkelen? Herken jij deze vragen? Dan is deze werksessie iets voor jou. Deze werksessie is bedoeld om langs de inhoud van je dagelijkse praktijk even te reflecteren en te sparren samen met collega leidinggevenden uit de sector. Dit doen we in een kleine groep zodat je echt met elkaar de diepte in kan. Dit alles onder begeleiding van een procesbegeleider.

8 juni 10.00-12.00 Werksessie: Hoe versterk ik mijn leiderschap (regio Utrecht)

We staan voor veel en grote uitdagingen in onze sector. Dat vraagt steeds meer van jou en jouw corporatie. Jij als leidinggevende hebt een cruciale rol bij het realiseren hiervan en moet dat in een krappe arbeidsmarkt. Best ingewikkeld én uitdagend. Wat vraagt dit van jou? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen? Ben jij de leider die je zelf graag zou hebben? Hoe versterk jij jouw leiderschap? Deze werksessie is bedoeld om langs de inhoud van je dagelijkse praktijk even te reflecteren en te sparren samen met collega leidinggevenden uit de sector. Dit doen we in een kleine groep zodat je echt met elkaar de diepte in kan. Dit alles onder begeleiding van een procesbegeleider.

Per werksessie is ruimte voor 8 deelnemers, bij meer interesse starten we een extra werkgroep

Meer informatie en aanmelden voor de werksessies:

Werksessies Leidinggeven in verandering – Flowweb