LinkedIN training profileren & netwerken; 10 september 2019

Dit voorjaar organiseerde KLIMMR de LinkendIN training profileren en netwerken. En met groot succes. De praktische, hands-on training zat binnen no-time vol. Daarom gaat hij dit najaar in de herhaling. Wil jij dus jouw LinkedIN gebruik verdiepen? Wacht dan niet te lang en meld je aan.

Maak jij gebruik van LinkedIN, maar zou je dat nog wel willen verbeteren? Zou je graag willen zien dat jouw LinkedIN profiel aansluit bij jouw professionaliteit? Dat je beeldmateriaal optimaal gebruik en aan laat sluiten bij wie jij bent? Dat je goed gevonden wordt en ontdekt hoe je jezelf extra goed kunt profileren? Tijdens deze training leer je alle valkuilen en successen van LinkedIN.

Je gaat volop aan de slag met je eigen profiel en na de training weet jij LinkedIN goed in te zetten en je talent beter zichtbaar te maken. Leuke extra is dat je tijdens de workshop de mogelijkheid hebt om een professionele foto te laten maken voor op je LinkedIn profiel. Zodat dat niet meer hoeft met een geinige, maar niet passende vakantie-foto. Zin in? Meld je nu aan!