Masterclass Leiderschap en veranderkracht

De driedaagse Masterclass Leiderschap en veranderkracht  voor leidinggevenden, start begin volgend jaar op twee locaties: Houten en Zwolle. Het Europees Sociaal Fonds en FLOW doen een flinke bijdrage, waardoor jij als medewerker van een KLIMMR corporatie voor slechts een bijdrage van € 250 mee kunt doen.

Wil jij je team toekomstbestendig maken door gericht aandacht te geven aan de inzetbaarheid en ontwikkeling van hun medewerkers. Wil je als leidinggevende graag kennis en ervaring delen met collega-leidinggevenden, bereid zijn naar jezelf te kijken en stappen willen zetten in je eigen ontwikkeling?

Tijdens deze masterclass ontwikkel je een visie op de toekomst en verbreed je je horizon en kennis van actuele ontwikkelingen en de impact daarvan op het werk, je medewerkers en je eigen rol. Je weet wat duurzame inzetbaarheid is en hoe je hierover met medewerkers in gesprek kunt gaan. Je bent in staat medewerkers te activeren om aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling en hun verandervermogen en persoonlijk leiderschap te versterken. Je kent jezelf beter en weet wat te doen om nu en in de toekomst goed, gezond en gemotiveerd aan het werk te zijn. En je groeit in veranderkracht en persoonlijk leiderschap en werkt aan het realiseren van je eigen veranderuitdaging in jouw praktijk.

De wereld verandert voortdurend. Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers nu én in de toekomst goed, gezond en gemotiveerd hun werk kunnen blijven doen? Hoe zorg je dat je een energieke leider bent, die het goede voorbeeld geeft aan zijn medewerkers? Hoe zet jij jezelf in om je team in beweging te brengen? Vanuit het inzicht in je eigen talenten, duurzame inzetbaarheid en verandervermogen zet je in dit Masterclass-traject stappen in je eigen ontwikkeling én maak je de vertaling om je team verder te brengen.


Aanmelden