Nieuwe gezichten bij KLIMMR

KLIMMR blijft ook in beweging. Heel gezond want ook wij blijven ontwikkelen en verbeteren. Met de komst van Louise van Veen, Denise Buxtorff en Claudia Verweij staat er een energiek team die graag aan de slag gaat met het verder professionaliseren van KLIMMR. Claudia en Denise zijn verantwoordelijk voor de KLIMMR-communicatie.

Louise had zich al eerder voorgesteld in een nieuwsbrief maar voor diegenen die dat hebben gemist stelt zij zich kort voor. Sinds 2013 werk ik als P&O-adviseur bij de SSH in Utrecht. Bij de SSH geloven we dat leren, ontwikkelen, ontplooien en het maximale uit jezelf halen het recht is van elke student. Dat geldt voor onze doelgroep en voor onszelf. De vacature voor kernteamlid bij KLIMMR sluit goed aan. Een mooie uitdaging die ik graag aanga!

Denise Bij stichting Eemland Wonen werk ik hartstikke fijn als directiesecretaresse. Omdat ik het heel leuk vind om mijn hersenen te prikkelen en te blijven leren en ontwikkelen, heb ik KLIMMR benaderd om binnen dit team te mogen leren en bijdragen toe te voegen. Met plezier ga ik aan de slag!

Claudia Met plezier werk ik bij Woningstichting Nijkerk 20 uur als communicatieadviseur. Naast mijn baan heb ik nog ruimte voor communicatieopdrachten. Deze opdracht heb ik inmiddels gevonden bij KLIMMR, een perfecte match! Met mijn ervaring, kennis en enthousiasme zet ik KLIMMR graag nog beter in haar kracht. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!