Nieuwe KLIMMR Energizers

Vanaf 1 juni kun je meedoen aan de KLIMMR Energizers. Raimon Knip van Dudok Wonen  neemt je 8 weken lang mee in beweging. Elke dinsdag om 13:00 helpt hij je over je lunchdip heenkomen. In ongeveer 20 minuten heb je weer voldoende energie voor de rest van de dag.

Heb jij na de lunch een enorme lunchdip? Wil je meer bewegen op een werkdag, maar betrap je jezelf er aan het einde van de werkdag op dat je vooral veel gezet hebt die dag? Beweging is belangrijk. Door te bewegen nemen de feel good stofjes zoals endorfine, serotonine en testosteron toe. En die zorgen er onder andere voor dat je je prettiger voelt, je weer energie krijgt, dat de oplossing voor dat vraagstuk waar je al de hele ochtend op kauwt er ineens is, dat je beter slaapt en dat je ontspant. Bewegen loont echt!

Op 1 juni start Raimon Knip van Dudok Wonen met het geven van wekelijkse Energizers. Doe je mee? Aanmelden met je eigen collega(-‘s) kan natuurlijk ook. Zo blijf je vitaal én verbonden. Je kunt op ieder moment aansluiten, ook na 1 juni. Je bent welkom!


Aanmelden via e-mail