Schrijven voor balans; hoe doe je dat?

Donderdag 9 april organiseert KLIMMR in samenwerking met Vertellis een online workshop. Van 10-11 uur neemt Melvin van Vertellis je mee in de wereld van schrijven. Het schrijven van een dagboek is leerzaam én waardevol. Zeker in deze bijzondere tijd! Maar, hoe doe je dat?

 

Melvin legt je op doortastende wijze uit wat de kracht is van schrijven. Tijdens eerdere workshops en het KLIMMR event, werd deze workshop over het Vertellis mindfullnessdagboek zeer goed beoordeelt. Ze stonden zelfs op de 1e plaats van de meest gevraagde workshops van het KLIMMR Vitaliteitsevent. Was jij er niet bij of wil je opnieuw geïnspireerd worden? Dat kan nu!En ook nog vanuit jouw jouw huiskamer, je (thuis)werkplek, op zolder of waar je dan ook maar bent.

Leer hoe je schrijven in kunt zetten om in balans te blijven? Ontdek wat wil je vast wilt leggen, zodat je kunt leren van wat er nu om jou heen gebeurd? Dagboeken blijken later een belangrijk onderdeel van de geschiedschrijving, zowel voor de maatschappij als voor mensen persoonlijk. KLIMMR is er op jouw pad naar de toekomst én in het hier en nu. Dus bieden we je met plezier de mogelijkheid om een start te maken met jouw eigen geschiedschrijving en zo ook bij te dragen aan jouw vitaliteit.

Extra leuk is dat je na aanmelding voor het webinar, ook nog het mindfulnessdagboek Chapters thuisgestuurd krijgt. Waardevolle tijd voor onszelf laten we vaak schieten; in onze drukke samenleving zijn we vooral ‘bezig’, ‘druk’ en ‘gestrest’. Het populaire initiatief Vertellis Chapters is een combinatie tussen een dagboek, notitieboek en inspiratieboek. Dit succesvolle wapen tegen stress leert je bewuster te leven en positiever te worden. Een offline zelfreflectiemoment om meer uit je dagen te halen.

Inschrijven is niet meer mogelijk