Start 2021 vitaal

Dinsdag 19 januari start het online programma ‘SPAT verandert’. Fabio D’Agata, spreker en auteur van het succesboek Intelligent Bewegen neemt je mee in een 10 weeks programma, waarin jij je richt op een vitale vitale, sterke en energieke start van 2021.

KLIMMR heeft speciaal voor de medewerkers van KLIMMR corporaties met SPAT Verandert een programma samengesteld om ons vitaal door of uit de Coronaperiode te krijgen. Doe jij mee met het speciale KLIMMR programma? Het bestaat uit vier onderdelen.

  • Kick-off online met Fabio D’Agata – dinsdag 12 januari 09.30 – 10.30 uur
  • Tien weken lang 2 x per week een kort, inspirerend filmpje gericht op beweging – op dinsdag en donderdag
  • Elke 2 weken een live online energizer / training met trainer en motivator Jelle Bouma -dinsdag 19 januari, 2 februari, 16 februari, 2 maart en 16 maart van 13.00 – 13.30 uur
  • Kick-out afsluiter online met Fabio D’Agata

Na deze 10 weken ben je op verschillende manieren in beweging te komen! Je ervaart niet alleen de voordelen van lichaamsbeweging, maar je maakt ook kennis met nieuwe, creatieve oefeningen die je zelf kunt toepassen en niet te vergeten, het inspirerende gedachtegoed achter Intelligent Bewegen. Grijp deze kans!

Alleen of met elkaar
Dit programma zorgt ervoor dat je 2021 met energie, fit en vitaal start en letterlijk en figuurlijk in beweging komt. De filmpjes kun je op je eigen moment bekijken en in je eigen tijd uitvoeren. Maar zijn ook heel leuk om online met collega’s te doen. Met de energizers van Jelle Bouma kom je gegarandeerd op een creatieve manier met elkaar in beweging én sta je digitaal met elkaar in verbinding

Wil je 2021 vitaal, sterk en met energie starten? Wil je 2020 achter je laten en het nieuwe jaar beginnen met de energie die je het afgelopen jaar hebt gemist of bent kwijt geraakt? Of heb je de modus in het vitaal thuiswerken wel gevonden, maar wil je graag een volgende stap maken? Meld je dan aan!


Aanmelden