Training talentgericht werken

Training Talentgericht werken – 9 mei 2019

Echt, iedereen heeft talenten. Dan hebben we het niet over schilderen als Rembrandt of voetballen als een prof, maar over jouw unieke kwaliteiten. Jij bent bijvoorbeeld degene die zorgt voor samenhang in je team, of die altijd originele ideeën heeft of die ervoor zorgt dat dingen af komen. Dat is jouw talent in actie! Hoe leuk is het om nu eens precies te weten hoe je die talenten nog beter uit de verf kunt laten komen.

Deze workshop richt zich op de vraag: Wat kan ik doen om mijn werk beter te laten aansluiten bij mijn talenten?

Tijdens deze sessie zal Lucy Scharloo je enthousiasmeren voor, en aanzetten tot het nemen van eigen initiatieven om je werk passender te maken. Je krijgt tips en tricks om dit met kleine aanpassingen en passend binnen de organisatie te bewerkstelligen.

Programma

14.30 uur      Inloop
15.00 uur      Workshop
17.00 uur      Einde met hapje en drankje
Locatie:        Kantoor Provides, Overtoom 1, 3401 BK IJsselstein

Lucy Scharloo

Lucy Scharloo is Sterke-Punten Coach. Haar fascinatie is gericht op het vinden van het, vaak onontdekte, potentieel van mensen in hun werkcontext. Haar doel is om mensen bewust te maken van hun  kracht en manieren te vinden om die vóór ze te laten werken. Daardoor worden de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen groter en daar vaart ook de organisatie wel bij. Meer informatie over Lucy vind je op haar website.

Inschrijven

Opgegeven kun je tot 30 april as. Voor vragen kun je terecht bij team@klimmr.nl.

Locatie: Provides in IJsselstein.

Kosten

Als medewerker van één van de 20 KLIMMR corporaties is deze workshop voor jou gratis.

No show

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af. Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.

Schrijf je snel in!