Training Teken je boodschap nu ook online

Vanaf 27 april kun je thuis, in je eigen tempo, aan de slag met alle lessen van Dagmar Vriends. In 2019 introduceerden we voor het eerst de trainingen van Teken je boodschap. En met groot succes. De trainingen zijn altijd in no-time volgeboekt. Dat willen we ook nu graag online voortzetten.

Met dank aan de creativiteit van Dagmar Vriends, kunnen we je deze inspirerende training ook online aanbieden. Hoe je dat doet, een online teken training, dat lees je hier. Of bekijk dit fimpje.

 

In 24 lessen leer je je boodschap visueel te maken. Je leert de basisvormen van zakelijk tekenen, emoties en boodschap-versterkers toe te passen, de impact van jouw boodschap te vergroten: door schaduw, arceringen en kleur toe te voegen,  een basis poppetje te ontwerpen, abstracte begrippen om te zetten naar symbolen en natuurlijk krijg je een eindopdracht.

Na week 1 vindt er een gezamenlijk contactmoment via zoom plaats, waarbij de deelnemers ervaringen en tekeningen kunnen uitwisselen. Na de tweede week volgt een gezamenlijk contactmoment (=zoommeting) waarin de deelnemers hun eindpresentatie met elkaar delen.

Per les is er een video met uitleg, deze video’s duren maximaal 10 minuten. Uiteraard teken je thuis mee en ga je na de les met het betreffende onderdeel aan de slag!

In een tijdsbestek van 2 weken volg je in je eigen tijd en tempo de online training. Na je eindpresentatie blijven de online lessen nog 2,5 maand beschikbaar voor je, zodat je op je gemak het geleerde nog eens kunt herhalen.

 

Ps: benieuwd wat je als corporatie medewerker met Teken je boodschap kunt? Kijk dan naar het voorbeeld van Doortje van Laarhoven, woonconsulent bij GroenWest in Woerden. Zij maakte op deze tekening zichtbaar waar ze als verhuurder vaak tegenaan lopen: bewoners die al tientallen jaren in het complex wonen en zich storen aan het feit dat de leefbaarheid in de flat steeds slechter wordt.  


Praktische informatie:

 

 

Wanneer: Start online training vanaf 27 april (thuis, op je eigen tempo)/ gezamenlijke Zoom meeting:  datum volgt
Tijdstip: In je eigen tijd en tempo
Locatie: Je kunt het webinar op iedere locatie volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Het benodigde materiaal wordt naar je huisadres gestuurd. Om te zorgen dat het er op tijd is, kun je je inschrijven kan tot en met 21 april. Mocht je net te laat zijn met inschijven, mail dan naar events@klimmr.nl, dan zoeken we een oplossing.