Workshop beren uit de weg

Workshop Beren Uit De Weg – 16 april 2019

Had je goede voornemens voor 2019, maar zijn er beren op je weg? Wil je leren hoe je deze uit de weg kunt ruimen? In de praktische workshop Beren uit de weg, onder leiding van Wilma Wassenaar, benoem je die beren, en maak je een begin met een beer uit de weg te ruimen. Na afloop heb je een 3-stappenplan om die beer definitief het bos in te sturen. Je gaat naar huis met een techniek waarmee je voortaan iedere beer uit de weg kunt ruimen. En bovenal, ga je naar huis met lef, met moed, omdat je weet hoe je die beren heel praktisch aan kunt pakken.

Het principe van de techniek is simpel: benoem je beren, omarm ze en ga ermee op pad. Klinkt vaag, is het niet. Hoe dan, vraag je je af. Dat laat Wilma je zien. Individueel ga je hiermee aan de slag. De groep ondersteund en versterkt elkaar. Samen ben je sterker, creatiever, durf je meer.

Wilma Wassenaar

https://www.linkedin.com/in/wilmawassenaar

Inschrijven

Opgegeven kan je doen tot 28 maart as. Voor vragen kun je terecht bij team@klimmr.nl.

Locatie: Mitros, Utrecht

Kosten

Als medewerker van één van de 20 KLIMMR corporaties is deze workshop voor jou gratis.

No show

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af. Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.

Schrijf je snel in!