Workshop creatief denken

Donderdag 7 mei organiseert KLIMMR de workshop Creatief denken – Er is meer mogelijk dan je denkt. Van 14.00 tot 16.30 uur leert Marijke Krabbenbos je de ins en outs van wat creatief denken is en hoe je het in kunt zetten. Met 10 -30 deelnemers gaan je samen online aan de slag met luisteren, praten en met doe-opdrachten, individueel en in groepjes.

We hebben al ervaren afgelopen weken dat er meer mogelijk is dan je denkt. Een klein virus kan een hele wereld plat leggen. En wij kunnen ineens allemaal weken lang binnen blijven en zorgzaam zijn.

In elke crisis is creatief denken nodig. Voor wie het een beetje verleerd is, is deze workshop. De workshop is uiteraard online. Met luisteren, praten en met doe-opdrachten, individueel en in groepjes.

In deze workshop neemt Marijke Krabbenbos de deelnemers mee in de wereld van creatief denken. Wat is het? Hoe gebruik je het? En hoe stimuleer je het? Na een stuk theorie ga je zelf actief aan de slag om je geest leniger te maken. Met een online Creativity Challenge kun je laten zien wat een lenige geest op kan leveren.

We gaan ook aan de slag met lastige vraagstukken, neem er gerust een mee.

De workshop duurt 2,5 uur, met enkele kleine pauzes. Je gebruikt verschillende online tools. Zorg dat je ergens zit waar je zowel kunt schrijven als kunt praten. Als je je hebt ingeschreven, krijg je de exacte instructies.

Heel graag tot de 7de!

 


Inschrijven in niet meer mogelijk