Workshop Focus Aan/Uit

Dinsdag 7 juli organiseert KLIMMR in samenwerking met de Focus academy de workshop Focus Aan/Uit. Tijdens een online zoom-meeting van 15-16 uur neemt Aalco van de Brink je mee naar de neuroweteschap. Een workshop vol praktische tools, die grip geven op focus.

In deze virtuele live mini-training ga je mee op een reis door je brein. We laten zien hoe de hersenen werken. Middels een aantal braingames laten we ook zien, hoe jij ze voor je kan laten werken. We doen een interactieve quiz aan de hand van stellingen, die niet alleen leuk is, maar vooral ook nuttige inzichten geeft over de werking van het brein en het managen van de eigen concentratie en aandacht.

Het effect is dat er meer bereikt wordt, met minder stress.

In deze virtuele live workshop ontdek je:

  • Wat het belangrijkste onderdeel van de hersenen is.
  • Welke vier concentratielekken er zijn.
  • Wat aandacht residu inhoudt en een Open Office of bij thuiswerken.
  • Het verschil tussen stress en werkdruk.
  • De relatie tussen enerzijds productiviteit en anderzijds creativiteit.
  • Wat MTS is en hoe dit te gebruiken op werk.
  • Nevenactiviteiten van de smartphone.

Het gevecht om onze aandacht is één van de grootste uitdagingen van het komende decennium. Ruim 2,1 miljoen werknemers hebben moeite met het verwerken van alle informatie, die zij op een werkdag krijgen. 40% van de hoogopgeleiden zegt een informatieovervloed te ervaren. Van alle managers zegt 46% tijdens elke werkdag zoveel informatie te krijgen, dat dit nauwelijks nog te verwerken is. 17% van de werknemers in Nederland hebben in 2017 stressklachten

Wil jij kennismaken met wetenschappelijk onderbouwde breintechnieken? Meer dan 100.000 mensen gingen je al voor. Wil jij ook zo’n handige handleiding voor je brein? Volg dan deze boeiende en praktische training.

Wat anderen over deze workshop zeggen:

“Boeiende en professioneel opgezette cursus, erg goed! Vanuit de praktijk opgezet (veel was zo herkenbaar!) met praktisch’e oplossingen en goede oefeningen. Zeer kundige trainer, die de cursisten van de eerste tot de laatste minuut weet te boeien in zijn verhaal. Een absolute aanrader!”

Wiclo Ronken
Manager Philips

“Zeer praktische training met een hoog rendement. Zeer afwisselend programma met oefeningen, die de theorie krachtig verwoorden. Ik krijg meer gedaan in minder tijd, heerlijk. Maar misschien nog wel belangrijker: het kost me veel minder energie.

Rosemarie Verbene
Consultant, Alliander

“Onze medewerkers besteden dagelijks veel tijd aan het doornemen van vakliteratuur en het opnemen van informatie. Know-how is in onze branche onontbeerlijk, maar voor de cliënt telt toch zeker ook de hoogte van de rekening. De Focus Academy training is de ideale training voor mensen die veel informatie moeten verwerken. De opgedane vaardigheden van deze training creëren rust en overzicht en besparen onze medewerkers een hoop tijd welke ze vervolgens aan de cliënt of de zaak kunnen besteden. Een win-win situatie! We hebben al een aantal jaren een zeer prettige samenwerking met Focus Academy en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

Cindy Scholts
Opleidingscoödinator