WORKSHOP FOTOGRAFEREN MET JE TELEFOON

Zet jouw fotografietalent in voor KLIMMR en ontvang een fotografieworkshop cadeau.

Op 28 januari organiseert KLIMMR een fotografieworkshop bij SSW. Deze workshop wordt aangeboden aan corporatiemedewerkers die van fotografie houden of affiniteit hebben met beeld. Als je dan ook nog zin hebt om direct met je talenten aan de slag te gaan voor KLIMMR dan zit je gebeiteld.

Nog heel even wachten en dan introduceert KLIMMR haar nieuwe huisstijlconcept. Met ‘Jouw pad naar…’ laten we onze beelden en teksten nog meer aansluiten bij dat waar we voor staan; medewerkers helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hoe ze die kunnen ontwikkelen en inzetten.

Vertaal KLIMMR’s boodschap in beeld

Wij willen graag de KLIMMR beeldenbank aanvullen. Daarom zoeken wij corporatiemedewerkers die voor het nieuwe concept van KLIMMR foto’s willen maken. Foto’s van eigen collega’s en die van andere corporaties. Is jouw hobby fotografie of heb je op een andere manier affiniteit met beeld? Heb je zin om aan de slag te gaan voor KLIMMR en het vernieuwde concept in beeld te vertalen? Ontvang dan nu deze workshop ‘Fotograferen met je telefoon’ cadeau en zet je talenten gelijk in.

Onder leiding van

Stijn Rompa is een enthousiaste freelance fotograaf die zich kenmerkt door zijn esthetische kijk op beeldcommunicatie. Op het SintLucas te Boxtel en de kunstacademies AKV-St. Joost te Breda en Narafi – Luca School of Arts te Brussel, heeft hij fotografie mogen onderzoeken, toch blijft Stijn staan voor zijn integriteit. In zijn studio creëert hij, ontdekt hij en draagt hij met veel passie zijn kennis over aan zijn cursisten. Stijn is ook werkzaam als Gastdocent Fotografie op het SintLucas te Eindhoven.