Workshop Knopen doorhakken

Is het volgende je wel eens overkomen? Tegen het einde van het jaar besluit je af te rekenen met je slechte gewoontes en gezonder te leven. Op nieuwjaarsdag loop je over van de motivatie. Op 2 januari sluit je gelijk een sportabonnement af en sport je als een koning. Maar na twee weken zet je geen pas meer op de loopband en ligt je lidmaatschapspasje je vanuit een rommelbakje in de kast aan te kijken…

Heel veel goede voornemens sneuvelen, omdat echte gedragsverandering namelijk moeilijk is. En dat weet iedereen die ooit wel eens een poging tot diëten, meer sporten of stoppen met roken heeft gedaan. En daarom hebben we Wilma Wassenaar, ingevlogen.

In de praktische workshop Knopen Doorhakken leert Wilma je hoe je nu echt de touwtjes in handen neemt. En je vervolgens de eindes aan elkaar knoopt en vervolgens de knopen doorhakt. Je maakt een begin met een voor jou belangrijke beslissing nemen. En je gaat naar huis met een 3-stappenplan om die beslissing definitief te maken. Kom jij ook op 14 januari?