Workshop online creatief samenwerken

21 januari om half 10 organiseert KLIMMR voor de tweede keer de workshop ‘Online creatief samenwerken’. In een sessie van 1,5 uur leer je door gebruik van de tool Miro naast de bekende videobel oplossingen Zoom, Webex of Teams, leuker en effectiever kunt samenwerken.
Toen de eerste workshop in no time vol zat, bedachten we ons geen moment. We planden voor de tweede keer de workshop “Online creatief samenwerken”. In deze workshop ga je, samen met trainer Sjoerd Gras, actief aan de slag met een aantal werkvormen, zodat je als deelnemer direct ervaart wat de mogelijkheden zijn om interactief online samen te werken. Denk hierbij aan:
  • Een actieve kennismakingsoefening
  • Ideeën en inzichten verzamelen door digitale post- its te gebruiken
  • Van een digitale muur vol ideeën naar focus: selecteren ideeën
  • Online evalueren in de Miro omgeving
Na een paar maanden online samenwerken zijn veel mensen videobelmoe. En daarnaast is het voor sommigen een flinke dobber dat de gewone kantoorsituatie voorlopig nog niet terugkomt. Hoog tijd dus om mensen te laten ervaren dat online samenwerken ook op een creatieve en interactieve manier kan! Dat doen we op een laagdrempelige en toegankelijke manier in onze online Workshop Online Creatief samenwerken.

Aanmelden