Workshop Verbindende communicatie

Verbindende Communicatie helpt je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt. Het spoort je aan om op een effectieve en respectvolle manier te zeggen wat je van anderen verwacht, wat je stoort en wat je in diegene waardeert. En het helpt je écht te horen wat de ander nodig heeft.

Als je begrip krijgt voor de ander zijn positie, vergroot je je mogelijkheden om verschillen te bespreken. Het zorgt ervoor dat je én voor jezelf kunt blijven staan én de ander kunt blijven zien voor wie hij of zij is.

 

“Ik heb geleerd beter te luisteren, zonder
gelijk een oordeel of kritiek te geven.”

 

Marco Buschman schrijver van het managementboek ‘Verbindend vermogen’ zegt hierover: “Verbinding zorgt voor ‘hard op de bal, zacht op de man’.” Verbinding is de spiegel op je functioneren en je leren. Wie contact kan maken met de ander, opent zijn horizon, want hij bouwt vanaf dat punt aan een fundament voor een toekomstige samenwerking. Van daaruit is veel mogelijk.”

Volg daarom de training ‘verbindende communicatie’ van Leonie Heezen. Zij leert je op een empathische manier luisteren. Naar jezelf en naar de ander. Zelfs als de boodschap die je krijgt niet zo leuk is. Ze helpt je ook op te komen voor jouw eigen behoeften en op een verbindende manier nee zeggen.

Wil jij op pad naar meer verbinding?