Zichtbaar op de werkvloer

Profileren begint altijd met zelfkennis en zelfinzicht. Heb jij zicht op je eigen kwaliteiten en valkuilen? En durf je deze ook te tonen aan anderen? En weet je dan ook nog eens hoe je dat het beste zichtbaar kunt maken? Dan heb je de gouden driehoek in handen.

Je bent succesvol en realiseert meer vanuit zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en je komt in contact met meer waardevolle contacten. Merk je dat je hier zelf of je team nog in kan verbeteren dan is de Masterclass ‘Profileren en Pitchen’ op donderdag 31 oktober erg interessant voor je.

Tijdens deze inspirerende, waardevolle en interactieve sessie leg je de basis hoe je jezelf, je afdeling en je organisatie overtuigend en ‘onweerstaanbaar’ kunt pitchen, presenteren en profileren. Dit helpt om al de volgende dag met meer zelfvertrouwen en met meer overtuigingskracht dat wat je wilt korter en krachtiger op de kaart te zetten.

Een Masterclass waar het vooral gaat om ‘ont-moeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan en de vruchten te plukken!