Wie zijn wij als Jong KLIMMR?
Hilmar Hakvoort, voorzitter en lid, Woonin
Abdel Moaddine, lid, Bo-Ex
Melissa Hulleman, lid, Woonin
Angela Bouwman, lid, Cazas Wonen
Sam Wachtmeester, lid, Zayaz

Missie
Millenials
Een Millenial is geboren in de periode tussen 1981 en 1995. Deze groep mensen maakt tegenwoordig  een groot deel uit van de werkvloer. Iedereen heeft soms wat aanmoediging nodig of een klankbord. Vooral wanneer je net start op de arbeidsmarkt kan een platform met andere jongeren erg handig zijn. Daarom bestaat Jong KLIMMR. Om je aan te moedigen, te inspireren en handvatten te bieden om het beste uit jezelf te halen. Dat doe je samen met leeftijdsgenoten van je eigen woningcorporatie en daarbuiten.

Visie
Jong KLIMMR probeert Millenials te inspireren. Door de mogelijkheden naast je eigen werk in beeld te brengen. Je kijkt eens anders naar je werk. Je geeft elkaar tips en helpt elkaar verder. We doen dat onder andere door inspirerende sprekers uit te nodigen voor Webinars, activiteiten en trainingen. Dat levert een verbreding van je blikveld en nieuwe ideeën op. En bovendien, het is nog eens gezellig ook!

Belofte
Netwerken 
Jong KLIMMR organiseert allerlei leerzame activiteiten. Denk aan webinars over Omdenken of Millenials. Of evenementen en trainingen over online veiligheid. Na afloop vindt altijd een borrel plaats. Op deze manier werk je als jongere binnen een woningcorporatie aan je netwerk. En dat levert veel voordelen op.

Samenwerken
Door het delen van kennis, kunde en ideeën met anderen, zowel binnen de organisatie maar ook daarbuiten groei je op persoonlijk en zakelijk vlak. En zowel intern als extern. Jong KLIMMR biedt handvatten om een succesvolle young professional te worden.


Versterken

Samen is veel leuker dan alleen. Door het netwerk dat je opbouwt tijdens de activiteiten van Jong KLIMMR klop je makkelijker aan bij je Millenial-collega’s voor een brainstorm, vraag of om gewoon even te sparren. Een win-win situatie dus!