Jong KLIMMR

Sinds medio 2020 is er ook een Jong KLIMMR. Een enthousiaste groep jongere corporatie professionals. Jong KLIMMR organiseert allerlei leuke en leerzame activiteiten. Denk aan een webinar over Omdenken of een kennisbijeenkomst over woonfraude. Na afloop vindt altijd een borrel plaats. Op deze manier werk je als jongere binnen een woningcorporatie aan je netwerk. En dat levert veel voordelen op.

Door het delen van kennis, kunde en ideeën met anderen, zowel binnen de organisatie maar ook daarbuiten groei je op persoonlijk en zakelijk vlak. En zowel intern als extern. Jong KLIMMR biedt handvatten om een succesvolle young professional te worden. Samen is veel leuker dan alleen. Door het netwerk dat je opbouwt tijdens de activiteiten van Jong KLIMMR klop je makkelijker aan bij je collega’s voor een brainstorm, vraag of om gewoon even te sparren. Een win-win situatie dus!

Ook in de corporatiesector komen steeds meer jongeren op de werkvloer. Iedereen heeft soms wat aanmoediging nodig of een klankbord. Vooral wanneer je net start op de arbeidsmarkt kan een platform met andere jongeren erg handig zijn. Daarom bestaat Jong KLIMMR. Om je aan te moedigen, te inspireren en handvatten te bieden om het beste uit jezelf te halen. Dat doe je samen met leeftijdsgenoten van je eigen woningcorporatie en daarbuiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


meer informatie