Klimmr Vitaliteitsevent

Wanneer: donderdag 22 september 2022 | Locatie: Dudok Wonen, Hilversum

Ga mee op vitaliteitsreis

Op 22 september nemen we je mee op een energieke en inspirerende reis! Ontzettend leuk dat we je mogen verwelkomen op deze vitaliteitsreis.
We hebben 5 mooie workshops op het programma staan.

De middag begint met de opening door Ludwig Antonissen van Breinpiloot. Hij neemt je mee op vitaliteitsreis: waarom doe je wat je doet, welke voorkeuren heb jij in je denkpatronen en hoe werkt dat eigenlijk, je brein? Hij navigeert je door alle uithoeken van de hersenen naar jouw bestemming.

Geef via de button ‘aanmelden voor de workshops’ jouw keuze voor de twee rondes door. De maximumgrootte verschilt per workshop, vol = vol.
Bij de indeling proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur.

Heb jij je nog niet aangemeld voor het KLIMMR Vitaliteitsevent klik dan op onderstaande button:

Heb jij je al aangemeld voor het KLIMMR Vitaliteitsevent en wil je een keuze maken voor de workshops klik dan op onderstaande button:

Workshops tijdens het Vitaliteitsevent

De middag begint met de opening door Ludwig Antonissen van Breinpiloot. Hij neemt je mee op vitaliteitsreis: waarom doe je wat je doet, welke voorkeuren heb jij in je denkpatronen en hoe werkt dat eigenlijk, je brein? Hij navigeert je door alle uithoeken van de hersenen naar jouw bestemming. Geïnspireerd en helemaal ‘aangezet’ door de kennis van breinpiloot Ludwig wil je méér. En dat kan! In deze workshop geeft Ludwig je tools en tricks om jouw eigen vlieg-ontwikkelplan te maken.

Na een goede nachtrust ben je  energieker, scherper, vrolijker en assertiever. Aan de hand van interactieve oefeningen krijgen deelnemers inzicht in hoe zij hun eigen slaapgedrag scoren. Daarnaast wordt er inzicht gegeven hoe slaapgedrag positief beïnvloed kan worden. Na het volgen van deze workshop weet je exact wat je moet doen om het maximale uit jouw nachtrust te halen.

Hoe beïnvloed je je eigen werkgeluk? Aan de hand van interactieve oefeningen krijg je inzicht in hoe jij scoort op de drie pijlers van werkgeluk: vitaliteit, voldoening en verbinding. Aan het eind ga je met minimaal één concrete actie naar huis om de eerste stap te zetten naar meer werkgeluk.

Op een dag heb je gemiddeld 60.000 gedachtes. Gedachtes roepen emoties op en deze emoties bepalen hoe jij je voelt. Deze Skill Lab combineert wetenschappelijk inzicht met verschillende interactieve oefeningen.
Er wordt inzicht gegeven in eigen gedachtenpatronen en je ervaart de kracht van positief denken. Word de baas over je eigen mind!

Een energieke ervaring! Begeleid door opgeleide instructeurs in combinatie met zorgvuldig geselecteerde muziek, nemen we je mee op een reis. Oefeningen gebaseerd op wetenschap en gericht op het aanwakkeren van de 4 gelukshormonen staan hierbij centraal. Met een energieboost als resultaat.