Werken en groeien

Groeien in je functie, loopbaan of als persoon: dat wensen we je van harte toe. Voor ons is dat hét doel van KLIMMR. Onze subtitel ‘werken en groeien’ zegt het al: we komen als zeventien corporaties samen in actie om jou met jouw talenten en jouw loopbaan te helpen groeien binnen je werk of jezelf als persoon.

Wie zijn we?

Zeventien corporaties in/rond Utrecht werken onder de naam ‘KLIMMR – werken en groeien’ samen aan de ontwikkeling van talenten, ondersteuning bij loopbanen en het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Deze corporaties doen mee: Bo-Ex, Dudok Wonen, Eemland Wonen, Gooi en Omstreken, GroenWest, Heuvelrug Wonen, Woningstichting Leusden, Mitros, Provides, RKWBZ, SSW De Bilt, Vallei Wonen, Woningstichting Barneveld, Woongoed Zeist, Woningstichting Nijkerk, De Woningraat, WBV Vecht en Omstreken.

Trekkende directeuren-bestuurders zijn: Jessie Bekkers-Van Rooij (SSW), Harro Zanting (Dudok Wonen) en Henk Peter Kip (Mitros).

Wat gaan we doen?

De KLIMMR-activiteiten zijn gericht op het groeien in je functie, loopbaan of als persoon. Dit kan zijn door het bijwonen van KLIMMR-bijeenkomsten. Die gaan over thema’s die je als medewerker bezighouden. Bijvoorbeeld netwerken (voor je vak) via LinkedIn, je koers bepalen, de arbeidsmarkt verkennen, toekomstsessies, personal branding en ‘kom in beweging-bijeenkomsten’.

Ons team