Agenda

Ontmoeten en kennisdelen doen we de komende periode digitaal. En daar zijn genoeg interessante en leuke events te organiseren. We tonen hier ook de webinars van FLOW. En wist je dat de Sterke Punten gesprekken ook gewoon doorgaan? Meer informatie lezen en aanmelden kan hier. Of kijk op de website Watdoejijmorgen.nl voor hun aanbod (onder andere gratis) e-learnings, een opleidingsadvies of deelname aan de Loopbaanwijzer. KLIMMR is er op jouw pad naar groei en inspiratie.

We Share Talent

KLIMMR is er op jouw pad, om kennis te delen en te netwerken, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de events van WeShareTalent.

Laat je je graag inspireren door ervaringen, onderwerpen en kennis uit andere sectoren? Dan is WeShareTalent als een snoepwinkel voor je. En dan een waar je onbeperkt in kan shoppen.

Het doel van WeShareTalent is om zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Dit doen zij door samen met het netwerk ruim 100 events per jaar (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) te organiseren. De events zijn rondom 7 thema’s: Talent, Governance, Digital, Customer, Change, Innovation en Purpose.

 • 28 oktober

  Regie zonder macht – door Windesheim
  Netwermanagement vraagt een andere manier van denken, eigenlijk een paradigmawijziging. Veel managers en bestuurders zijn opgeleid in het klassieke projectmatige denken (plan-do-check-act), maar in een netwerk, dat zich vaak bezig houdt met complexe problemen, is het doel vaak nog niet smart en kan het dus ook niet gecontroleerd worden. Hoe dan wel?

 • 10 november

  Wat betekent Green ICT voor jou? – door Equalit

  Duurzaamheid en technologie: “Wat betekent Green ICT voor jou? Hoe gebruik je technologie duurzaam? En hoe kan technologie helpen bij duurzaamheid?” Met aantrekkelijke sprekers worden actuele thema’s, het delen van kennis en het samen leren centraal gesteld. De werkvormen zijn actief: deelnemers worden uitgedaagd om mee te denken en werken in groepen ook aan een case.

 • 19 november

  Webinar – De 7 wetten van netwerken – door WeShareTalent

  Netwerken is belangrijk, maar hoe gebruik je je netwerk eigenlijk op een manier dat het een positief effect heeft? En hoe begin je met het uitbreiden van je netwerk, als deze voornamelijk uit interne contacten bestaat? Netwerk goeroe Michel Verspui vertelt ons alle ins en outs als het gaat om netwerken.

 • 8 december

  Leiding geven aan Generatie Y – door YSE
  Hoe zorg je dat de kwaliteiten van deze generatie het beste tot hun recht komen? En dat je ze helpt om hun leerdoelen te behalen? Deze masterclass geeft je inzichten in hoe deze generatie denkt, handelt en werkt. En hoe jij hier als leidinggevende een belangrijke rol in kunt spelen. YSE heeft namelijk jarenlange ervaring in het aannemen, begeleiden en ontwikkelen van de jongste generatie en deelt deze kennis graag met jou.

 • Op de website van WeShareTalent staan de  events voor de komende tijd. Aanmelden kan via hun site. Daar kun je ook alle events in de gaten houden. Heb je vragen over het aanmelden, neem dan contact op met Margot (margot@wesharetalent.com, 06 23 02 72 99).