Agenda

Ontmoeten en kennisdelen doen we de komende periode digitaal. En daar zijn genoeg interessante en leuke events te organiseren. We tonen hier ook de webinars van FLOW. En wist je dat de Sterke Punten gesprekken ook gewoon doorgaan? Meer informatie lezen en aanmelden kan hier. Of kijk op de website Watdoejijmorgen.nl voor hun aanbod (onder andere gratis) e-learnings, een opleidingsadvies of deelname aan de Loopbaanwijzer. KLIMMR is er op jouw pad naar groei en inspiratie.

 • 15 apr 2021 I = VOL

  Training: je bent wat je slaapt

  Aanmelden is niet meer mogelijk

 • 20 apr 2021 I = VOL

  Online teams training

  Aanmelden is niet meer mogelijk

 • 6 mei 2021 I = VOL

  Workshop Online Creatief Samenwerken

  Aanmelden is niet meer mogelijk

 • Aanmelden voor de meeste KLIMMR events gaat via de website van ‘wat doe jij morgen’.

Corporaties van de toekomst

De wereld is continu in verandering, zo ook de corporatiesector. Aedes en FLOW hebben onderzocht welke veranderingen er voor jou aan gaan komen en hoe jij je daar het beste op voor kunt bereiden.

Ben je benieuwd naar de mogelijke veranderingen in jouw vakgebied? En wil je daar graag concrete voorbeelden en tips (voor bijvoorbeeld leersuggesties) bij? Schrijf je dan in voor het webinar dat past bij jouw vakgebied. Alle webinars worden gegeven door Erwin Flim (projectleider onderzoek ‘werken in de corporatie van de toekomst’) en een co-host die werkzaam is bij een corporatie. Genoeg praktische tips dus!

We Share Talent

KLIMMR is er op jouw pad, om kennis te delen en te netwerken, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de events van WeShareTalent.

Laat je je graag inspireren door ervaringen, onderwerpen en kennis uit andere sectoren? Dan is WeShareTalent als een snoepwinkel voor je. En dan een waar je onbeperkt in kan shoppen.

Het doel van WeShareTalent is om zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Dit doen zij door samen met het netwerk ruim 100 events per jaar (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) te organiseren. De events zijn rondom 7 thema’s: Talent, Governance, Digital, Customer, Change, Innovation en Purpose.